Elizabeth Arden Green Tea BambooEau de Toilette voor Vrouwen

Elizabeth Arden Green Tea Bamboo Eau de Toilette voor Vrouwen
Elizabeth Arden Green Tea Bamboo Eau de Toilette voor Vrouwen
100 ml

Code: ELA0898 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Met de verzending gaat u akkoord met de verwerking van het e-mailbericht, zodat de vennootschap Notino Benelux BV u over de verkrijgbaarheid van het betreffende product kan informeren, en dat maximaal 1 jaar. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.

Beschrijving van het parfum Elizabeth Arden Green Tea Bamboo
Samenstelling

Licht, fris en tegelijk onmiskenbaar. De eau de toilette voor vrouwen Elizabeth Arden Green Tea Bamboo palmt je helemaal in met zijn subtiele, gesofisticeerde geurcompositie die perfect is voor dagelijks gebruik.

  • aromatische geur met kruidige akkoorden
  • zuivere, frisse geur
  • houtachtige geur
  • voor de moderne vrouw van de 21ste eeuw
  • frisse geur, ideaal voor bij warm weer

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bamboe, Citroen , Tamarinde , Bergamot , Grapefruit , Galbanum
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Viooltjesblad , Sering , Groene Thee , Komkommer
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Mate , Mastiekhars , Hout Noten , Orriswortel
Geursoort
citrus, aromatisch

Review Elizabeth Arden Green Tea Bamboo