Eisenberg Sublime Tan Soin Solaire Anti-Âge VisageZonnebrandcrème voor Gezicht met Anti-Rimpel Werking SPF 50+

Eisenberg Sublime Tan Soin Solaire Anti-Âge Visage Zonnebrandcrème voor Gezicht met Anti-Rimpel Werking SPF 50+
Eisenberg Sublime Tan Soin Solaire Anti-Âge Visage Zonnebrandcrème voor Gezicht met Anti-Rimpel Werking SPF 50+
Gratis verzending
50 ml
40,00

Code: EIS0213 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
Bij aankoop van chique zonneproducten van Eisenberg voor meer dan 50 EUR krijg je gratis een stijlvol tasje cadeau
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
PostNL
donderdag 28-5-2020
UPS Air Mail
morgen al woensdag 27-5-2020

Product beschrijving Eisenberg Sublime Tan Soin Solaire Anti-Âge Visage
Kenmerken

Onderschat bescherming tegen de zon niet en gun je huid de milde zonnebrandcrème voor het gezicht Eisenberg Sublime Tan Soin Solaire Anti-Âge Visage met antirimpel effect. De lichte emulsie met innovatieve, breedspectrale filters beschermt de huid tegen de negatieve invloeden van UVA- en UVB-straling en de unieke Trio-Molecular®-formule zorgt er niet alleen voor dat je sneller, egaler en stralender bruin wordt, maar ook dat je huid er jong uit blijft zien.

De zonnebrandcrème met SPF 50+ zorgt voor algemene regeneratie van de huid, vertraagt het verouderingsproces en zorgt tegelijk voor intensieve hydratatie dankzij vitamine E en de flavonoïden uit het edelweissextract. Bisabolol zorgt voor kalmering van de huid en voorkomt dat die tijdens het zonnen rood wordt.

Eigenschappen:

 • beschermt je huid tegen UVA- en UVB-straling met factor SPF 50+
 • zorgt ervoor dat je sneller, egaler en stralender bruin wordt
 • kalmeert de gevoelige huid en beschermt haar tegen rood worden
 • hydrateert en regenereert de huid
 • zorgt dat de huid er jong uit blijft zien en vertraagt het verouderingsproces
 • wordt onmiddellijk na het aanbrengen in de huid opgenomen
 • vrij van kleurstoffen

Samenstelling:

 • Trio-Molecular® formule – zorgt dat de jeugdige uitstraling van de huid behouden blijft en helpt tegelijk om sneller, egaler en stralender bruin te worden
 • extract van edelweiss – gaat oxidatie van de cellen tegen ten gevolge van zonnestraling
 • vitamine E – biedt intense antioxiderende werking, beschermt de huid zo tegen vrije radicalen en biedt dus doeltreffende bescherming tegen beschadiging door de zon, hydrateert en verzacht de huid en houdt haar soepel
 • bisabolol – heeft een kalmerende werking, heeft gunstig effect op een door de zon roodverbrande en gestresseerde huid

Aanbrengen:
Breng vóór het zonnen voldoende crème aan op gezicht, hals en decolleté. Vergeet niet om opnieuw op te doen na het baden, afdrogen of als je veel zweet.

Welke beschermingsfactor kies je best?
De zonnebrandcrème met SPF 50+ is een ideale keuze voor fototype I/II (heel lichte of heel gevoelige huid) en/of een hoge mate van blootstelling aan de zon.

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
voor alle huidtypes
Beschermingsfactor
hoge bescherming (SPF 30 – SPF 50)

Over het merk Eisenberg

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering.

De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.

Review Eisenberg Sublime Tan Soin Solaire Anti-Âge Visage