Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient Eau de Parfum voor Mannen

Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient Eau de Parfum voor Mannen
Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient Eau de Parfum voor Mannen
Gratis verzending
100 ml
137,10

Code: EIS0272 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 17-5-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 15-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient
Samenstelling

Ontdek de essentie van het veroveren. Laat je betoveren door de eau de parfum voor mannen Eisenberg Secret VI Cuir d’Orient, die het fiere karakter van leder onthult en nonchalant elke man omhult met verleidelijkheid.

  • innemende oriëntaalse ledergeur
  • voor de charmante man die ernaar verlangt om de magie van het verleiden te onthullen
  • past in het bijzonder bij avondgelegenheden, maar kan ook overdag gedragen worden

Samenstelling van de geur
Het leder, dat een contrast vormt met de donkere, fruitige noten van cassis en zich in de topnoten van de geur Eisenberg Secret VI Cuir d’Orient nog verenigt met frambozen, peper en saffraan, drukt zijn stijl door en zorgt voor een wilde impressie in het hart van de geurcompositie. Het is hier dat het doordringende spoor, benadrukt door de diepte van wierook, zijn veroverende karakter versterkt. De noten van leder en wierook worden aangevuld met viooltjes, roos en jasmijn, die in de basisnoten wijken voor akkoorden van rozenhout en cederhout, amber, cistus, pralines en muskus.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Zwarte Aalbessen , Saffraan , Peper , Framboos
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Leer, Viooltje , Incense, Roos , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Rotsrozen , Amber , Praliné, Sandelhout , Palissander
Geursoort
oriëntaalse, leder

Over het merk Eisenberg

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering.

De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.

Review Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient