Eisenberg Secret V Ambre d'Orient Eau de Parfum voor Vrouwen

Eisenberg Secret V Ambre d'Orient Eau de Parfum voor Vrouwen
Eisenberg Secret V Ambre d'Orient Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
100 ml
149,00

Code: EIS0211 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
morgen al woensdag 12-5-2021

Beschrijving Eisenberg Secret V Ambre d'Orient
Samenstelling

De eau de parfum voor vrouwen Eisenberg Secret V Ambre d'Orient is een belichaming van een met geheimzinnigheid doorvlochten elixir. Achter een broos uiterlijk schuilt de fascinerende kracht van de verleiding. De unieke, warme, luisterrijke compositie die roept om sensualiteit speelt een spel met al jouw zintuigen.

  • verleidelijke, oriëntaalse geur met ambernoten
  • voor vrouwen die graag geheimen onthullen
  • een ideale keuze om ‘s avonds en op feestelijke gelegenheden te dragen

Samenstelling van de geur
Onsterfelijke amber, aangevuld met bergamot, roze peper, jasmijn en roos, sprankelt in de topnoten van de geur Eisenberg Secret V Amber d’Orient samen met stukjes kaneel, en hult het discrete, bloemige hart in een diepzinnige, sensuele omhelzing. In de hartnoten vinden we naast nagarmotha en patchoeli ook noten van cederhout en vetiver. In de basisnoten, verfijnd met de zachte noten van mirre, loert de verlokking om de deuren van duizend en één geheimen te openen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Roze Peper , Kaneel , Roos , Jasmijn , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Vetiver , Cipriol Olie , Patchuli , Cederhout
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Muskus , Wierook , Mirre , Amber , Tonkaboon , Benzoine
Geursoort
oriëntaalse

Over het merk Eisenberg

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering.

De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.

Review Eisenberg Secret V Ambre d'Orient