EisenbergSecret III Patchouli Noble Eau de Parfum voor Mannen

Eisenberg Secret III Patchouli Noble Eau de Parfum voor Mannen
Eisenberg Secret III Patchouli Noble Eau de Parfum voor Mannen
Gratis verzending
100 ml
149,00

Black

Friday

119,20 met de code black
Voeg de code toe in het winkelmandje
Niet van toepassing op producten in actie en uitverkoop.

Black

Friday


Meer dan 5 st. in voorraad | Code: EIS0261
1
Je product laten graveren met een korte inscriptie en ontvang zo een uniek cadeau
PostNL
donderdag 2-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 2-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

Geniet van het spel van intieme verleiding. De eau de parfum voor mannen Eisenberg Secret III Patchouli Noble is een opnieuw tot leven geroepen legende. Geef je over aan de intieme, aantrekkelijke geur die openbloeit rond de mythische, oriëntaalse patchoeli.

  • houtachtige, oriëntaalse geur met sterke patchoelinoten
  • voor mannen die de voorkeur geven aan tijdloze geuren
  • perfect voor zowel overdag als ‘s avonds

Samenstelling van de geur
Patchoeli, die even extravagant als gesofisticeerd is, voert je naar gastvrije streken waar je zijn beide aspecten leert kennen. De topnoten van de geur Eisenberg Secret III Patchoeli Noble bieden een werkelijk kruidige explosie van kaneel, kruidnagel, peper en muskaatnoot met noten van bergamot en citroen, waarin de stralende, explosieve kardemom de hypnotische en zinnelijke kant van patchoeli omhoog tilt. Die verenigt zich in het hart met vetiver, lavendel, geranium, salie, roos en viooltjes. In de basisnoten bundelt hij krachten en emoties met de intieme akkoorden van mirre, waardoor de hele compositie een nog energieker karakter krijgt. Behalve patchoeli en mirre verwelkomt de basis je nog op palissander, iris, labdanum, benzoë, tonkaboon, vanille en muskus.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Kardemom, Nootmuskaat , Kaneel , Citroen , Bergamot , Kruidnagel , Peper
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Patchuli , Viooltje , Geranium , Vetiver , Roos , Salie , Lavendel
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Benzoine , Muskus , Vanille , Iris, Labdanum , Tonkaboon , Mirre , Palissander Rozenhout
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering.

De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.