Eisenberg Secret II Bois Precieux Eau de Parfum voor Mannen

Eisenberg Secret II Bois Precieux Eau de Parfum voor Mannen
Eisenberg Secret II Bois Precieux Eau de Parfum voor Mannen
Gratis verzending
100 ml
149,00

Code: EIS0257 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
Cadeautje voor jou
Producten van de favoriete parfummerken koop je nu voor extra voordelige prijzen. Gebruik de code brands20 in het winkelmandje.
PostNL
dinsdag 26-1-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 26-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 27-1-2021

Beschrijving van het parfum Eisenberg Secret II Bois Precieux
Samenstelling

De elegantie van een mysterieuze aanwezigheid. Verdiep je in het geheim dat verborgen zit in de eau de parfum voor mannen Eisenberg Secret II Bois Precieux, die heen en weer slingert tussen kracht en zachtheid, en ontdek het geheim van een volmaakt evenwicht.

  • mysterieus elegante, houtachtige oriëntaalse geur
  • voor mannen die op zoek zijn naar een volmaakt evenwicht
  • perfect zowel voor overdag als voor avondgelegenheden

Samenstelling van de geur
De topnoten van de geur Eisenberg Secret II Bois Precieux behoren toe aan sinaasappel, bergamot, roze peper en saffraan. In het hart kan je je verheugen op nagarmotha, patchoeli en roos die zich verenigen met cederhout, waarvan het edele karakter de noten verheft van sandelhout en vetiver in een unieke basis die de duizend en één geheimen van de mensheid uitdrukt en zich presenteert als symbool van de eeuwigheid. In de basisnoten ontbreken ook geen wierook, benzoë, tonkaboon, vanille en muskus, en vooral het zachte, sensuele gefluister van tabakakkoorden, die het stralende, trotse karakter van de compositie onderstrepen, eindigend met gloeiende, authentieke amber die een diep spoor achterlaat.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Saffraan , Sinaasappel , Roze Peper , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Cederhout, Cipriol Olie , Patchuli , Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Muskus , Benzoine , Vetiver , Tabak , Wierook , Amber , Tonkaboon , Sandelhout
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig

Over het merk Eisenberg

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering.

De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.

Review Eisenberg Secret II Bois Precieux