Eisenberg Secret I Rose Talisman Eau de Parfum voor Vrouwen

Eisenberg Secret I Rose Talisman Eau de Parfum voor Vrouwen
Eisenberg Secret I Rose Talisman Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
100 ml
149,00

Code: EIS0163 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Eisenberg Secret I Rose Talisman
Samenstelling

Een passionele liefdesbekentenis waarin een magische, geheimzinnige roos jou meeneemt op een ontdekkingsreis naar een sensuele mythe. De eau de parfum voor vrouwen Eisenberg Secret I Rose Talisman is een uitnodiging om deel te nemen aan een prachtig oosters verhaal dat je meevoert naar de golvende duinen van de Sahara.

  • bloemig-oriëntaalse geur met roosakkoorden
  • voor vrouwen die ernaar verlangen om de sensuele mythes van het Oosten te ontdekken
  • innemende geur voor zowel overdag als ‘s avonds

Samenstelling van de geur
De bloemblaadjes van een roos, symbool voor liefde en schoonheid, boeien en betoveren volgens de legendes elkeen die eraan ruikt. Alle aspecten van de roos worden gehuldigd in de geur Eisenberg Secret I Rose Talisman, een geur die rijk en weelderig is als een Arabische nacht. Met een duidelijke essentie in de topnoten van de geur met noten van cassis en frambozen, gekruid met stukjes saffraan, onttrekt de geur zich aan de wetten van het Westen en tilt hij alle zintuigen naar een hoger niveau. In het hart van de compositie bloeit niet enkel roos, maar ook jasmijn en iris, begeleid door cederhout en patchoeli. De koningin der bloemen wordt door akkoorden van palissander en sandelhout in vuur en vlam gezet, in de basisnoten aangevuld met tonkaboon, vanille en amber, waardoor de sensuele mythe onsterfelijk gemaakt wordt.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Zwarte Aalbessen , Saffraan , Framboos
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Iris, Roos , Jasmijn , Patchuli , Cederhout
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Amber , Palissander Rozenhout , Tonkaboon , Sandelhout
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Eisenberg

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering.

De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.

Review Eisenberg Secret I Rose Talisman