Eisenberg Secret I Palissandre Noir

Eau de Parfum voor Mannen 100 ml

Eisenberg Secret I Palissandre Noir Eau de Parfum voor Mannen 100 ml
Gratis verzending
100 ml
149,00

Code: EIS0249 | 3 stuk(s) op voorraad
st
GLS
vrijdag 24-5-2019
Eisenberg Secret I Palissandre Noir
100 ml | 149,00

Beschrijving van het parfum Eisenberg Secret I Palissandre Noir

Het mannelijke eau de parfum Eisenberg Secret I Palissandre Noir herbergt de verzengende passie van de nacht. Het moedige en geraffineerde aroma verrast onmiddellijk en trekt de aandacht.

  • oosterse kruidig-houtige geur
  • voor hartstochtelijke en zinnelijke mannen, die graag provoceren
  • een perfecte keuze, vooral ‘s avonds

Geursamenstelling
De kenmerkende tonen van saffraan en peper vormen samen met de koele essences van bergamot en mandarijn een intensief verfrissend aura, waarmee de geurcompositie geopend wordt. Vervolgens verschijnt een verwarmend palissanderakkoord dat ondersteund wordt door zinnelijke patchouli en mannelijk ceder. De conclusie van het parfum bestaat uit akkoorden van sandelhout, delicate vanille en muskus.

Samenstelling

Topnoten
Bergamot, Davana, Mandarijn, Peper, Roos, Saffraan, Sinaasappelbloesem
Hartnoten
Cederhout, Palissander Rozenhout, Patchuli
Basisnoten
Muskus, Rotsrozen, Sandelhout, Vanille
Geursoort
houtachtig, oriëntaalse

Over het merk Eisenberg

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering. De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.

Beoordeling Eisenberg Secret I Palissandre Noir

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!