Eisenberg Pure White

Verhelderende Reinigingsschuim tegen Pigmentvlekken

Eisenberg Pure White Verhelderende Reinigingsschuim  tegen Pigmentvlekken
Eisenberg Pure White Verhelderende Reinigingsschuim  tegen Pigmentvlekken
Gratis verzending
200 ml
51,40

Code: EIS0158 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
zaterdag 24-8-2019
UPS Air Mail
vrijdag 23-8-2019
Eisenberg Pure White
200 ml | 51,40

Product beschrijving Eisenberg Pure White

Het reinigingsschuim Eisenberg Pure White ontdoet perfect je gezicht van onzuiverheden. De crèmeachtige schuimige structuur versterkt de aangename ervaring van de dagelijkse huidverzorging.

Kenmerken:

  • reinigt en wast zacht het hele gezicht
  • verwijdert make-up
  • vermindert overtollige talg
  • laat de huid elastisch en soepel achter

Ingrediënten:

  • ongeparfumeerd

Hoe te gebruiken:
breng 's morgens of 's avonds een kleine hoeveelheid schuim aan op de huid van het hele gezicht en masseer zachtjes in. Daarna goed afspoelen met lauw water.

Kenmerken

Huidtype
gemengd, normaal, vet

Over het merk Eisenberg

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering. De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.