Eisenberg Le Péché Eau de Parfum voor Mannen

Eisenberg Le Péché Eau de Parfum voor Mannen
Eisenberg Le Péché Eau de Parfum voor Mannen
Gratis verzending
50 ml
89,00

Code: EIS0141 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
vrijdag 29-1-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 29-1-2021
UPS Air Mail
vrijdag 29-1-2021

Beschrijving van het parfum Eisenberg Le Péché
Samenstelling

Wanneer parfumkunst en oprecht enthousiasme de krachten samen bundelen, er ontstaat een verbinding die je moeilijk kunt weerstaan. Als je ooit bezwijkt aan de verleiding van eau de parfum Eisenberg Le Péché Homme, geniet dan van de betovering van deze indrukwekkende geur.

  • houtachtig-bloemige geur met een vleugje van muskus
  • ontworpen voor mannen die van verleiding houden
  • voor het eerst geïntroduceerd in 2010

Samenstelling van de geur
Laat je betoveren door de krachtige essenties van osmanthus die zich in de topnoten van Eisenberg Le Péché Homme mengt met fijne hibiscus en volle, heerlijke tonen van sinaasappelbloesem. Het verwarmende aroma wordt opgebouwd van bedwelmende jasmijn gezoet met een vleugje vanille op de achtergrond van amberakkoord. In de basisnoten vibreren sensuele en verfijnde houtige tonen van vetiver, sandelhout, patchoeli en verwarmende muskus.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hibiscus , Schijnhulst, Afrikaanse Oranjebloesem
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Vanille , Amber , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli , Muskus , Sandelhout , Vetiver
Geursoort
bloemig, houtachtig

Over het merk Eisenberg

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering.

De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.

Review Eisenberg Le Péché