EisenbergI Am Eau de Parfum voor Vrouwen

Eisenberg I Am Eau de Parfum voor Vrouwen
Eisenberg I Am Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
100 ml
131,58

Meer dan 5 st. in voorraad | Code: EIS0118
1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
dinsdag 7-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

Haar sensuele charme en magie die zicht teder ontwaken. Ze is een beetje mysterieus en een beetje dromerig, ze is elke vrouw en toch de enige. Ontdek het verhaal van de muze die de eau de parfum Eisenberg I Am vertelt.

  • een fruitige bloemengeur met houtakkoorden
  • voor hartstochtelijke en romantische vrouwen die voor de liefde leven
  • geïnspireerd door een van de herinneringen van José Eisenberg

Samenstelling van de geur
De charmante geur van Eisenberg I Am opent met een combinatie van delicate frambozen, frisse bergamot en zwarte en roze peperkorrels. De bloemige hartnoten worden gedomineerd door magnolia gevolgd door roos, viooltjes en bedwelmende jasmijn. Voor de herkenbare spoor van de geurcompositie zorgen de basisnoten met amberakkoord en sandelhout aangevuld met de tonen van vetiver, muskus, vanille en benzoïne.

Het verhaal van de geur
De geur I Am voor vrouwen is een verhaal van een hartstochtelijke, mysterieuze en zelfverzekerde vrouw die weet wie ze wil zijn, een vrouw die voor liefde leeft en er volledig aan toegewijd is. Over een vrouw die haar eigen wereld heeft waarin ze niemand toelaat als ze dat zelf niet wil. En als ze je binnenlaat, zal haar ware identiteit nog steeds een mysterie voor je blijven. Maar één ding is zeker, je zult deze vrouw nooit vergeten.

De geur is geïnspireerd door de herinnering van José Eisenberg en de schilder Juarez Machad die gefascineerd waren door een wereld die ze niet konden binnendringen. Ze deelden deze ondefinieerbare sensatie van waarneming die alle kunstenaars kennen terwijl ze proberen de ziel van hun muze te vangen.

Het motief op het doosje van Eisenberg I Am toont een kunstworkshop in Montmartre en laat zowel de muze als de schilder zien. De observerende en de geobserveerde, die een moment delen, maar allebei in eigen wereld. En juist dit intieme dromerige moment inspireerde deze uitzonderlijke geur.

Volledige samenstelling

ALCOHOL, DENATONIUM BENZOATE (BITREX), AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, COUMARIN, D-LIMONENE, GERANIOL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, 85 % VOL De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Zwarte Peper , Framboos , Bergamot , Roze Peper
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Magnolia , Jasmijn , Roos , Viooltje
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vetiver , Sandelhout , Benzoine , Muskus , Amber , Vanille
Geursoort
fruitig, bloemig

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering.

De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.