Eisenberg Homme

Verstevigende Body Gel met Verkoelende Werking

Eisenberg Homme Verstevigende Body Gel  met Verkoelende Werking
Eisenberg Homme Verstevigende Body Gel  met Verkoelende Werking
Eisenberg Homme Verstevigende Body Gel  met Verkoelende Werking
Gratis verzending
240 ml
77,00

Code: EIS0270 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
Cadeautje voor jou
Probeer de nieuwe cosmetische producten van Eisenberg! Nu met gratis verzending en 3 kados wanneer je aankoop meer is dan € 80
GLS
donderdag 21-2-2019
Eisenberg Homme
240 ml | 77,00

Beschrijving van de cosmetica Eisenberg Homme

Het preparaat Eisenberg Homme helpt om een slanker figuur te bereiken.

Kenmerken:

  • stimuleert de microcirculatie
  • slankt af en bevordert vetverlies
  • voedt effectief de huid

Hoe te gebruiken:
Breng het product aan met cirkelvormige bewegingen op delen van het lichaam, die getroffen zijn door overmatig vetweefsel en cellulitis (taille, billen, dijen). Masseer tot het product volledig is opgenomen. Gebruik regelmatig.

Kenmerken

Consistentie
gelcrème
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Eisenberg

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering. De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.