Eisenberg Excellence

oogmasker tegen Rimpels, Zwellingen en Donkere Kringen

Eisenberg Excellence oogmasker tegen Rimpels, Zwellingen en Donkere Kringen
Eisenberg Excellence oogmasker tegen Rimpels, Zwellingen en Donkere Kringen
Gratis verzending
30 ml
100,00

Code: EIS0222 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
woensdag 21-8-2019
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 20-8-2019
Eisenberg Excellence
30 ml | 100,00

Product beschrijving Eisenberg Excellence

Het oogmasker Eisenberg Excellence zorgt perfect voor de hele oogcontour, verbetert de huidkwaliteit en geeft de huid vitaliteit terug.

Kenmerken:

  • kalmeert de omgeving van de ogen
  • vermindert zwellingen en donkere kringen
  • verheldert de omgeving van de ogen
  • voedt de huid

Hoe te gebruiken:
Breng een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel aan op de gereinigde huid van de oogomgeving. Laat het product werken gedurende de aangegeven tijd op de verpakking. Afspoelen met lauw water.

Kenmerken

Effect
, Anti-ageing, Hydratatie, Lifting en verstevigend, Regeneratie, Revitalisering, Verheldering, Voedend
Huidtype
droog, voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden

Over het merk Eisenberg

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering. De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.