Eisenberg Classique

Voedende Hydraterende Crème voor Normale en Droge Huid

Eisenberg Classique Voedende Hydraterende Crème  voor Normale en Droge Huid
Eisenberg Classique Voedende Hydraterende Crème  voor Normale en Droge Huid
Gratis verzending
50 ml
53,00

Code: EIS0205 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
donderdag 22-8-2019
UPS Air Mail
woensdag 21-8-2019
Eisenberg Classique
50 ml | 53,00

Product beschrijving Eisenberg Classique

Kenmerken:

  • hydrateert intensief

Kenmerken

Consistentie
crème
Effect
Bescherming tegen de elementen, Hydratatie, Voedend
Huidtype
droog, normaal
Leeftijd
alle leeftijden
Wanneer te gebruiken
dag, dag en nacht, nacht
Zonbescherming
zonder SPF

Over het merk Eisenberg

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering. De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.