Eisenberg Classique

Verstevigende Body Gel tegen Cellulite

Eisenberg Classique Verstevigende Body Gel  tegen Cellulite
Eisenberg Classique Verstevigende Body Gel  tegen Cellulite
Eisenberg Classique Verstevigende Body Gel  tegen Cellulite
Gratis verzending
240 ml
77,00

Code: EIS0188 | 5 stuk(s) op voorraad
st
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Bestellen producten van Eisenberg vanaf 80 € en je krijgt een nobele spiegel en een dagcrème met SPF 50 in reisformaat gratis. Geniet van hoogwaardige cosmetica van Eisenberg.
GLS
dinsdag 22-1-2019
Eisenberg Classique
240 ml | 77,00

Beschrijving van de cosmetica Eisenberg Classique

Het preparaat Eisenberg Classique helpt bij het verlichten van cellulitisklachten, zodat je huid er weer sterk en glad uitziet.

Kenmerken:

  • helpt om cellulitisverschijnselen te verminderen
  • versterkt de huid
  • verzacht en maakt glad
  • verbetert de elasticiteit van de huid
  • verbetert de microcirculatie van het bloed

Hoe te gebruiken:
Breng elke ochtend en avond aan op schone huid. Masseer zachtjes in.

Kenmerken

Consistentie
gel
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Eisenberg

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering. De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.