Eisenberg Classique

Twee Componenten Waterproef Make-up Remover

Eisenberg Classique Twee Componenten Waterproef Make-up Remover
Eisenberg Classique Twee Componenten Waterproef Make-up Remover
Gratis verzending
150 ml
49,70

Code: EIS0161 | 3 stuk(s) op voorraad
1
PostNL
woensdag 21-8-2019
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 20-8-2019
Eisenberg Classique
150 ml | 49,70

Product beschrijving Eisenberg Classique

Het afschminkingspreparaat Eisenberg Classique verwijdert perfect de make-up en al het vuil van het gezicht en laat de huid zacht en schoon achter.

Kenmerken:

  • verwijdert effectief de make-up van de huid
  • lost perfect zelfs waterbestendige make-up op

Kenmerken

Consistentie
emulsie
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Eisenberg

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering. De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.