Eisenberg Classique

Make-up Reinigende Gel voor Gemengde en Vette Huid

Eisenberg Classique Make-up Reinigende Gel  voor Gemengde en Vette Huid
Eisenberg Classique Make-up Reinigende Gel  voor Gemengde en Vette Huid
Gratis verzending
150 ml
44,70

Code: EIS0181 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
donderdag 22-8-2019
UPS Air Mail
woensdag 21-8-2019
Eisenberg Classique
150 ml | 44,70

Product beschrijving Eisenberg Classique

De huidreiniger Eisenberg Classique is de juiste keuze voor dagelijkse zorg.

Kenmerken:

  • reinigt je hele gezicht zacht en grondig
  • verwijdert de make-up van je huid
  • regelt de talgproductie van de huid

Hoe te gebruiken:
Breng het product aan op het vochtige gezicht, masseer het gezicht zachtjes met cirkelvormige bewegingen. Daarna afspoelen.

Kenmerken

Consistentie
gel
Huidtype
gemengd, normaal, vet

Over het merk Eisenberg

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering. De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.