Eisenberg Classique

hydrolipidegel tegen Huidveroudering

Eisenberg Classique hydrolipidegel tegen Huidveroudering
Eisenberg Classique hydrolipidegel tegen Huidveroudering
Gratis verzending
50 ml
77,00

Code: EIS0217 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
donderdag 22-8-2019
UPS Air Mail
woensdag 21-8-2019
Eisenberg Classique
50 ml | 77,00

Product beschrijving Eisenberg Classique

Het product Eisenberg Classique helpt je op weg naar een mooie huid zonder rimpels.

Kenmerken:

  • maakt rimpels en lijnen glad
  • heeft een liftend effect
  • hydrateert en voedt de huid
  • laat de huid fris, opgehelderd en jeugdachtig achter

Hoe te gebruiken:
Breng aan op de schone huid en smeer uit met zachte, cirkelvormige bewegingen. Breng aan op het gezicht, de hals en het decolleté. Laat een paar minuten inwerken en was dan af met lauw water. Gebruik dagelijks, altijd 's morgens en/of 's avonds.

Kenmerken

Consistentie
gel
Effect
Anti-ageing, Hydratatie, Lifting en verstevigend, Verheldering, Voedend
Huidtype
rimpels en rijpe huid, voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden
Wanneer te gebruiken
dag en nacht

Over het merk Eisenberg

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering. De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.