Eisenberg Classique

Hydraterende en Bescherming Dagcrème SPF 15

Eisenberg Classique Hydraterende en Bescherming Dagcrème  SPF 15
Eisenberg Classique Hydraterende en Bescherming Dagcrème  SPF 15
Eisenberg Classique Hydraterende en Bescherming Dagcrème  SPF 15
Gratis verzending
50 ml
121,00

Code: EIS0214 | 2 stuk(s) op voorraad
st
Cadeautje voor jou
Probeer de nieuwe cosmetische producten van Eisenberg! Nu met gratis verzending en 3 kados wanneer je aankoop meer is dan € 80
GLS
maandag 25-2-2019
Eisenberg Classique
50 ml | 121,00

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden
Volgens huidproblemen
huidbescherming, hydratatie

Over het merk Eisenberg

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering. De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.