Eisenberg Classique

Body Serum tegen Cellulite

Eisenberg Classique Body Serum  tegen Cellulite
Eisenberg Classique Body Serum  tegen Cellulite
Eisenberg Classique Body Serum  tegen Cellulite
Gratis verzending
150 ml
89,00

Code: EIS0225 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
Cadeautje voor jou
Probeer de nieuwe cosmetische producten van Eisenberg! Nu met gratis verzending en 3 kados wanneer je aankoop meer is dan € 80
GLS
dinsdag 26-2-2019
Eisenberg Classique
150 ml | 89,00

Beschrijving van de cosmetica Eisenberg Classique

Het preparaat Eisenberg Classique helpt bij het verlichten van cellulitisklachten, zodat je huid er weer sterk en glad uitziet.

Kenmerken:

  • vermindert zichtbaar de cellulitis
  • versterkt de huid
  • verbetert de elasticiteit van de huid
  • verhoogt de elasticiteit van de huid

Hoe te gebruiken:
Breng de voorbereiding aan op de problematische gebieden van het lichaam (dijen, heupen, billen en buik). Masseer met cirkelende bewegingen in de huid en laat absorberen.

Kenmerken

Consistentie
gel, serum
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Eisenberg

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering. De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.