Eisenberg Classique

Anti-Rimpel en Lifting Serum voor Vermoeide Huid

Eisenberg Classique Anti-Rimpel en Lifting Serum  voor Vermoeide Huid
Gratis verzending
30 ml
83,00

Code: EIS0197 | 5 stuk(s) op voorraad
st
PostNL
woensdag 22-5-2019
Eisenberg Classique
30 ml | 83,00

Beschrijving van de cosmetica Eisenberg Classique

Kenmerken:

  • helpt rimpels en fijne lijnen glad te strijken
  • verwijdert tekenen van vermoeidheid

Hoe te gebruiken:
Klop een geschikte hoeveelheid serum zacht met je vingertoppen in de schone huid. Breng aan op het gezicht, de hals en het decolleté. Het serum kan worden gebruikt onder de dag- en/of nachtcrème, of zelfstandig.

Kenmerken

Consistentie
serum
Effect
Anti-ageing, Hydratatie, Lifting en verstevigend, Revitalisering, Verheldering, Voedend
Huidtype
rimpels en rijpe huid, voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden
Volgens huidproblemen
hydratatie, lijntjes & rimpels, versteviging & lifting, vitaliteit & verheldering, voeding & dehydratatie

Over het merk Eisenberg

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering. De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.