Edwin Jagger Best Badger Light Horn

Scheerkwast

Edwin Jagger Best Badger Light Horn Scheerkwast
Edwin Jagger Best Badger Light Horn Scheerkwast
maat Medium
41,00

Code: EDW00376 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
Cadeautje voor jou
Bij een aankopen van meer dan € 80 gebruik de code minus10nl in het winkelmandje en ontvang 10% korting op de gehele bestelling. De korting is niet van toepassing op producten in de aanbieding of uitverkoop.
PostNL
woensdag 21-8-2019
UPS Air Mail
Niet toegestaan
Edwin Jagger Best Badger Light Horn
maat Medium | 41,00

Product beschrijving Edwin Jagger Best Badger Light Horn

Het klassieke scheren wordt steeds populairder. Het product Edwin Jagger Best Badger Light Horn is een onmisbaar onderdeel van je cosmetica-uitrusting.

Kenmerken:

  • glad scheren met traditionele methode
  • creëert perfect schuim bij de applicatie van het scheerpreparaat
  • designontwerp

Hoe te gebruiken:
Dompel de kwast in heet water en breng dan de scheerzeep aan met enkele cirkelvormige bewegingen, maak schuim en breng aan op het gezicht.

Over het merk Edwin Jagger

Brits merk Edwin Jagger hoort tussen de beste producenten van accessoires voor nat scheren in de wereld. Het is begonnen in 1988 in Sheffield als een klein familiebedrijf dat in de loop van de tijd is gegroeid tot de wereldleider op het gebied van het scheren. Achter elk nieuw product staat de oprichter van het merk Neil Jagger, die zijn producten nauwkeurig ontwerpt tot in het laatste detail.

Het merk Edwin Jagger combineert traditionele Engelse stijl met moderne technologie en is ook het eerste Britse bedrijf dat speciale scheersystemen in zijn scheerapparaten gebruikt. De Edwin Jagger-scheerapparaten worden gekenmerkt door hoogwaardige materialen, goede toepasbaarheid, hoge efficiëntie en gemakkelijk gebruik.