Dunhill Desire Desire Red Eau de Toilette voor Mannen

1×
Dunhill Desire Desire Red Eau de Toilette voor Mannen
Dunhill Desire Desire Red Eau de Toilette voor Mannen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
78,00

Je bespaart 38%
100 ml
48,00

Code: DUN0012 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
woensdag 12-5-2021

Beschrijving Dunhill Desire Desire Red
Samenstelling

De fascinerende eau de toilette Dunhill Desire benadrukt je mannelijke kracht en geeft je een unieke aantrekkelijkheid.

  • elegante, passionele geur
  • voor de moderne en zelfverzekerde man
  • geschikt voor zowel de zakenwereld als het nachtleven

Samenstelling van de geur
De verfrissende tonen van delicieuze appel mengen zich in de opening met citrusakkoorden en bloemen. Voor een heel mannelijke accent zorgt het teakhout, dat de compositie een sensuele charme geeft. In de verwarmende basisnoten ruik je het opwindende aroma van vanille, en zuivere muskus benadrukt je sexappeal.

Verhaal van de geur
De eau de toilette Dunhill Desire werd in 2000 op de markt gebracht. Hij symboliseert het nieuwe millennium en de geurcompositie verenigt het klassieke van het vorige millennium met moderne elementen uit het nieuwe.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Neroli , Appel , Bergamot , Citroen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roos , Patchuli , Teak Hout
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Muskus
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig

Over het merk Dunhill

Alfred Dunhill richtte zijn merk met dezelfde naam op in Londen, in 1893, kort nadat hij volwassen was geworden. Van begin af representeerde het merk een zekere mannelijkheid.

In de vroege jaren hield het bedrijf zich bezig met de fabricage van lederen accessoires voor de automobielindustrie, herenmode-accessoires en van teugels voor paarden. Pas veel later breidde Dunhill zijn belangstelling uit voor andere zaken, zoals horloges, rookartikelen, schrijfbenodigdheden en parfums.

De gemeenschappelijke noemer van alle parfums van Dunhill is mannelijkheid, de degelijkheid van de hogere klasse en een lange levensduur. Het gezicht van het merk is bijvoorbeeld de acteur Jude Law.

Review Dunhill Desire Desire Red1