DunhillDesire Black Eau de Toilette voor Mannen

Dunhill Desire Black Eau de Toilette voor Mannen
Dunhill Desire Black Eau de Toilette voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
78,00

Je bespaart 59%
100 ml
31,21

Meer dan 5 st. in voorraad | Code: DUN1829
1
PostNL
vrijdag 10-12-2021
Afhaallocaties
vrijdag 10-12-2021
UPS Air Mail
morgen al donderdag 9-12-2021

Een nieuwe verslaving die je nooit gaat willen opgeven - dat is de eau de toilette voor mannen Dunhill Desire Black . Zodra je hem voor het eerst ruikt, weet je dat hij een onmisbaar deel van elke dag gaat uitmaken.

  • oriëntaalse geur
  • aromatische geur met kruidige akkoorden
  • houtachtige geur
  • voor elke moderne gentleman
  • warme geur, ideaal voor bij koud weer
  • unieke geur voor speciale gelegenheden

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Peper , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Saffraan , Roos , Cipres
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vetiver , Olibanum , Amber
Geursoort
oriëntaalse

Alfred Dunhill richtte zijn merk met dezelfde naam op in Londen, in 1893, kort nadat hij volwassen was geworden. Van begin af representeerde het merk een zekere mannelijkheid.

In de vroege jaren hield het bedrijf zich bezig met de fabricage van lederen accessoires voor de automobielindustrie, herenmode-accessoires en van teugels voor paarden. Pas veel later breidde Dunhill zijn belangstelling uit voor andere zaken, zoals horloges, rookartikelen, schrijfbenodigdheden en parfums.

De gemeenschappelijke noemer van alle parfums van Dunhill is mannelijkheid, de degelijkheid van de hogere klasse en een lange levensduur. Het gezicht van het merk is bijvoorbeeld de acteur Jude Law.