Dsquared2Green Wood Eau de Toilette voor Mannen

2×
Dsquared2 Green Wood Eau de Toilette voor Mannen
Dsquared2 Green Wood Eau de Toilette voor Mannen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
65,50

Je bespaart 27%
50 ml
47,50

Op voorraad | Code: DS200771
1
PostNL
vrijdag 10-12-2021
Afhaallocaties
vrijdag 10-12-2021
UPS Air Mail
morgen al donderdag 9-12-2021

Een geraffineerde geur die perfect de vinger legt op jouw individualiteit. De eau de toilette voor mannen Dsquared2 Green Wood herbergt houtachtige, aromatische en aardse noten, aangevuld met verfrissende citrusvruchten. Laat de wereld zien dat je klasse hebt!

  • houtachtige mannengeur
  • perfect voor gebruik overdag en ‘s avonds
  • gelanceerd in 2019

Samenstelling van de geur
Eerst ruik je sappige citroen, Santolina en aromatische Bourbon peper. Daarna treden warm cederhout, hars en vetiver op de voorgrond. De basisnoten van de geur, die het langst op de huid blijven hangen, staan in het teken van muskus, cypergras en ambroxaan.

Verhaal van de geur
De houtachtige, aromatische geur Dsquared2 Green Wood zag het levenslicht in 2019. De minimalistische, stijlvolle flacon is gemaakt van groen glas en het dopje is van hout.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Citroen , Bourbon Peper , Santolina
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Vetiver , Harsen , Ceder
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Ambroxan , Cyperus
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Born in Canada, Made in Italy. Dat is de slogan van het modemerk Dsquared2, dat internationale trends verenigt met Italiaanse stijl en tijdloosheid. Even origineel, stijlvol en provocatief als de kleding van dit Italiaanse merk zijn ook de Dsquared2 parfums.

Achter het merk Dsquared2 staat de Canadese tweeling Dean en Dan Caten, die in 1986 samen het merk voor vrouwenmode DEanDan oprichtten. In 1991 verhuisden de broers naar Milaan, waar ze als ontwerpers werkten voor de modehuizen Versace en Diesel. In 1995 richtten ze samen hun eigen merk Dsquared2 op, dat meteen in de smaak viel van wereldsterren als Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake en Christina Aguilera.

De eerste mannengeur van het merk – Dsquared2 He Wood – werd op de markt gebracht in 2007. Een jaar later werd de eau de parfum voor vrouwen Dsquared2 She Wood gelanceerd. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt in beide geuren de hoofdrol gespeeld door het aroma van hout. Ook Wood Dsquared2 Pour Homme, een houtachtige citrusgeur voor mannen, of de eau de toilette Wood Dsquared2 Pour Femme voor vrouwen die uitblinkt met zijn bloemig-houtachtige tonen zijn het proberen waard.