DoveOriginal Badschuim Maxi

Dove Original Badschuim  Maxi
Dove Original Badschuim  Maxi
700 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: DOV02941

Het badschuim Dove Original zorgt voor momenten van welzijn en verdiende ontspanning na een zware dag.

Kenmerken:

  • hydrateert en voedt de huid
  • genereert rijk schuim
  • zorgt voor een gevoel van comfort en rust
  • ruikt aangenaam

Hoe te gebruiken:
Voeg toe aan warm water en laat schuimen.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen

Het merk Dove brengt hoogwaardige producten voor lichaamsverzorging op de markt die zorgen voor een perfecte voeding en hydratatie van de huid. Het eerste Dove-product werd in Amerika geïntroduceerd in 1957. De zeep bestond voor een kwart uit hydraterende crème en was een echte revolutie in de huidverzorging. Het bood een uniek alternatief voor gewone zeep die de huid uitdroogde.

Dove biedt nu een compleet assortiment deodorantproducten, antitranspiranten, zeep, producten voor de intieme hygiëne, douche-, bad- en lichaamsverzorgingsproducten. De producten van Dove worden verkocht in meer dan 75 landen over de hele wereld. Het merkt gebruikt vele innovatieve gepatenteerde technologieën.

Dove blijft haar boodschap over de juiste voeding en hydratatie van de huid overbrengen. De missie van Dove is het ontwikkelen van producten van hoge kwaliteit voor perfecte lichaams- en haarverzorging en om alle vrouwen te helpen hun schoonheidspotentieel te realiseren. De wens van Dove is dat elke vrouw zich aantrekkelijker voelt.