DovePurely Pampering Shea Butter Vloeibare Zeep Navulling

Dove Purely Pampering Shea Butter Vloeibare Zeep  Navulling
Dove Purely Pampering Shea Butter Vloeibare Zeep  Navulling
Aanbevolen detailhandelsprijs
4,50

Je bespaart 11%
Shea Butter en Vanille 500 ml
4,00

Op voorraad | Code: DOV1489
1
PostNL
donderdag 27-1-2022
Afhaallocaties
donderdag 27-1-2022
UPS Air Mail
woensdag 26-1-2022

De vloeibare zeep Dove Purely Pampering Shea Butter reinigt zacht maar effectief de huid van je handen en voorziet van de nodige voeding en verzorging.

Kenmerken:

  • geeft de huid een zijdezachte fijnheid
  • voedt de huid
  • voorkomt uitdroging van de huid
  • verfrist en geeft vitaliteit aan de huid
  • verzorgt de huid van de handen

Hoe te gebruiken:
Breng aan op natte handen en laat mild schuimen. Spoel je handen grondig af. Kan ook aangebracht worden op de huid van het lichaam.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen
Actieve stoffen
shea butter

Het merk Dove brengt hoogwaardige producten voor lichaamsverzorging op de markt die zorgen voor een perfecte voeding en hydratatie van de huid. Het eerste Dove-product werd in Amerika geïntroduceerd in 1957. De zeep bestond voor een kwart uit hydraterende crème en was een echte revolutie in de huidverzorging. Het bood een uniek alternatief voor gewone zeep die de huid uitdroogde.

Dove biedt nu een compleet assortiment deodorantproducten, antitranspiranten, zeep, producten voor de intieme hygiëne, douche-, bad- en lichaamsverzorgingsproducten. De producten van Dove worden verkocht in meer dan 75 landen over de hele wereld. Het merkt gebruikt vele innovatieve gepatenteerde technologieën.

Dove blijft haar boodschap over de juiste voeding en hydratatie van de huid overbrengen. De missie van Dove is het ontwikkelen van producten van hoge kwaliteit voor perfecte lichaams- en haarverzorging en om alle vrouwen te helpen hun schoonheidspotentieel te realiseren. De wens van Dove is dat elke vrouw zich aantrekkelijker voelt.