DoveNourishing Secrets Renewing Gift Set(voor het Lichaam )

Dove Nourishing Secrets Renewing Gift Set  (voor het Lichaam )
Dove Nourishing Secrets Renewing Gift Set  (voor het Lichaam )
Nieuw
13,90

Op voorraad | Code: DOV02991

Nourishing Secrets Glowing Ritual Voedende Douchegel 250 ml + Nourishing Secrets Glowing Ritual Antitranspirant Spray 150 ml + Nourishing Secrets Glowing Ritual Bodylotion 400 ml + cosmetica tas

1
PostNL
vrijdag 21-1-2022
Afhaallocaties
vrijdag 21-1-2022
UPS Air Mail
morgen al donderdag 20-1-2022

Inhoud van de set:

  • Nourishing Secrets Glowing Ritual Voedende Douchegel 250 ml
  • Nourishing Secrets Glowing Ritual Antitranspirant Spray 150 ml
  • Nourishing Secrets Glowing Ritual Bodylotion 400 ml
  • cosmetica tas

Kenmerken:

  • reinigt de huid en verwijdert vuil
  • zorgt voor langdurige hydratatie en soepelheid
  • beschermt effectief tegen transpiratie
  • heel geschikt als cadeau

Hoe te gebruiken:
Gebruik elk product uit de cosmeticaset volgens de gebruiksaanwijzing.

Belangrijke informatie

Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F.
Volledige tekst

Kenmerken

Verpakkingssoort
Spray
Huidtype
alle huidtypen
Set variant
Gift Set

Het merk Dove brengt hoogwaardige producten voor lichaamsverzorging op de markt die zorgen voor een perfecte voeding en hydratatie van de huid. Het eerste Dove-product werd in Amerika geïntroduceerd in 1957. De zeep bestond voor een kwart uit hydraterende crème en was een echte revolutie in de huidverzorging. Het bood een uniek alternatief voor gewone zeep die de huid uitdroogde.

Dove biedt nu een compleet assortiment deodorantproducten, antitranspiranten, zeep, producten voor de intieme hygiëne, douche-, bad- en lichaamsverzorgingsproducten. De producten van Dove worden verkocht in meer dan 75 landen over de hele wereld. Het merkt gebruikt vele innovatieve gepatenteerde technologieën.

Dove blijft haar boodschap over de juiste voeding en hydratatie van de huid overbrengen. De missie van Dove is het ontwikkelen van producten van hoge kwaliteit voor perfecte lichaams- en haarverzorging en om alle vrouwen te helpen hun schoonheidspotentieel te realiseren. De wens van Dove is dat elke vrouw zich aantrekkelijker voelt.