DoveNourishing Secrets Invigorating Ritual beschermende body lotion in sprayvorm

Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual beschermende body lotion in sprayvorm
Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual beschermende body lotion in sprayvorm
190 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: DOV02059

De deodorant Dove Nourishing Secrets bestrijdt effectief de onaangename geur en geeft je een langdurig comfortabel en fris gevoel.

De lichaamsspray Dove Nourishing Secrets zorgt voor je aangename verfrissing op elk moment van de dag.

Kenmerken:

  • beschermt tegen vervelende geur
  • ruikt aangenaam
  • geeft frisheid
  • verfrist en geeft een aangenaam gevoel van reinheid
  • geeft een langdurig gevoel van comfort en reinheid
  • verfrist en geeft energie
  • zorgt voor de huid van het lichaam

Hoe te gebruiken:
Breng de benodigde hoeveelheid van het product aan op de schone huid, bij voorkeur na een douche of bad. Masseer goed in. Breng aan op elk moment van de dag. Volg de bijgevoegde instructies.

Kenmerken

Verpakkingssoort
Spray
Huidtype
alle huidtypen

Het merk Dove brengt hoogwaardige producten voor lichaamsverzorging op de markt die zorgen voor een perfecte voeding en hydratatie van de huid. Het eerste Dove-product werd in Amerika geïntroduceerd in 1957. De zeep bestond voor een kwart uit hydraterende crème en was een echte revolutie in de huidverzorging. Het bood een uniek alternatief voor gewone zeep die de huid uitdroogde.

Dove biedt nu een compleet assortiment deodorantproducten, antitranspiranten, zeep, producten voor de intieme hygiëne, douche-, bad- en lichaamsverzorgingsproducten. De producten van Dove worden verkocht in meer dan 75 landen over de hele wereld. Het merkt gebruikt vele innovatieve gepatenteerde technologieën.

Dove blijft haar boodschap over de juiste voeding en hydratatie van de huid overbrengen. De missie van Dove is het ontwikkelen van producten van hoge kwaliteit voor perfecte lichaams- en haarverzorging en om alle vrouwen te helpen hun schoonheidspotentieel te realiseren. De wens van Dove is dat elke vrouw zich aantrekkelijker voelt.