DoveGo Fresh Maximum Protection Vaste Antitramspirant 48h

Dove Go Fresh Maximum Protection Vaste Antitramspirant  48h
Dove Go Fresh Maximum Protection Vaste Antitramspirant  48h
Granaatappel en Citroen Verbena 45 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: DOV1552

De antiperspirant Dove Go Fresh Maximum Protection absorbeert optimaal zweet en neutraliseert geur. Geeft je elke dag een fris en schoon gevoel.

Kenmerken:

  • beschermt effectief tegen transpiratie
  • geeft frisheid
  • neutraliseert geur
  • Dermatologisch getest

Hoe te gebruiken:
Breng aan op een schone en droge huid onder de armen.

Kenmerken

Verpakkingssoort
Deo-crème
Huidtype
alle huidtypen

Het merk Dove brengt hoogwaardige producten voor lichaamsverzorging op de markt die zorgen voor een perfecte voeding en hydratatie van de huid. Het eerste Dove-product werd in Amerika geïntroduceerd in 1957. De zeep bestond voor een kwart uit hydraterende crème en was een echte revolutie in de huidverzorging. Het bood een uniek alternatief voor gewone zeep die de huid uitdroogde.

Dove biedt nu een compleet assortiment deodorantproducten, antitranspiranten, zeep, producten voor de intieme hygiëne, douche-, bad- en lichaamsverzorgingsproducten. De producten van Dove worden verkocht in meer dan 75 landen over de hele wereld. Het merkt gebruikt vele innovatieve gepatenteerde technologieën.

Dove blijft haar boodschap over de juiste voeding en hydratatie van de huid overbrengen. De missie van Dove is het ontwikkelen van producten van hoge kwaliteit voor perfecte lichaams- en haarverzorging en om alle vrouwen te helpen hun schoonheidspotentieel te realiseren. De wens van Dove is dat elke vrouw zich aantrekkelijker voelt.