DoveDermaSpa Summer Revived Zelfbruinende Schuim voor het Lichaam

Dove DermaSpa Summer Revived Zelfbruinende Schuim  voor het Lichaam
Dove DermaSpa Summer Revived Zelfbruinende Schuim  voor het Lichaam
Aanbevolen detailhandelsprijs
5,90

Je bespaart 8%
Tint Fair to Medium 150 ml
5,40

Op voorraad | Code: DOV02846
1
PostNL
dinsdag 25-1-2022
Afhaallocaties
dinsdag 25-1-2022
UPS Air Mail
dinsdag 25-1-2022

Het zelfbruinende lichaamspreparaat Dove DermaSpa Summer Revived is een garantie voor een prachtig gebruinde huid gedurende het hele jaar.

Kenmerken:

  • geeft de huid een gezonde, gebruinde look
  • hydrateert en voedt
  • absorbeert snel
  • gemakkelijk aan te brengen, droogt snel

Hoe te gebruiken:
Schud de container voor het gebruik grondig en spuit vanaf een voldoende afstand over de hele huid van de voeten. Laat drogen.

Belangrijke informatie

Ontvlambaar.
Volledige tekst

Kenmerken

Consistentie
schuim
Huidtype
alle huidtypen

Het merk Dove brengt hoogwaardige producten voor lichaamsverzorging op de markt die zorgen voor een perfecte voeding en hydratatie van de huid. Het eerste Dove-product werd in Amerika geïntroduceerd in 1957. De zeep bestond voor een kwart uit hydraterende crème en was een echte revolutie in de huidverzorging. Het bood een uniek alternatief voor gewone zeep die de huid uitdroogde.

Dove biedt nu een compleet assortiment deodorantproducten, antitranspiranten, zeep, producten voor de intieme hygiëne, douche-, bad- en lichaamsverzorgingsproducten. De producten van Dove worden verkocht in meer dan 75 landen over de hele wereld. Het merkt gebruikt vele innovatieve gepatenteerde technologieën.

Dove blijft haar boodschap over de juiste voeding en hydratatie van de huid overbrengen. De missie van Dove is het ontwikkelen van producten van hoge kwaliteit voor perfecte lichaams- en haarverzorging en om alle vrouwen te helpen hun schoonheidspotentieel te realiseren. De wens van Dove is dat elke vrouw zich aantrekkelijker voelt.