DoveBaby Sensitive Moisture Kalmerende Body Milk voor Kinderen

Dove Baby Sensitive Moisture Kalmerende Body Milk  voor Kinderen
Dove Baby Sensitive Moisture Kalmerende Body Milk  voor Kinderen
400 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: DOV02053
Cadeautje voor jou
NOTINO memoryspel GRATIS bij elke aankoop van kinderproducten
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou

Weet je dat de kinderhuid zo teer is, dat hij tijdens het baden vocht kan verliezen? De bodylotion Dove Baby Sensitive Moisture munt uit door de hypoallergene samenstelling, die de gevoelige uit van je kindje als tijdens het eerste gebruik harmoniseert, verzacht en tegelijkertijd voor 24 uur optimaal hydrateert. Gun je kleintje elke dag zachte zorg. 

 Eigenschappen:

  • voorziet de gevoelige kinderhuid van intense voeding en hydratatie
  • ideale verzorging voor elke dag
  • harmoniseert de droge huid al na het eerste gebruik

Samenstelling:

  • getest door dermatologen en kinderartsen
  • Hypoallergene samenstelling

Aanbrengen:
Verwarm de optimale hoeveelheid bodymilk Baby Dove Sensitive Moisture in je palmen en breng vervolgens op de tere huid van je kindje op, het liefst na het wassen. Een zachte massage bevordert het intrekken.

Notino tip:
Probeer ook de reinigingsemulsie voor de kinderhuid Baby Dove Sensitive Moisture

Kenmerken

Huidtype
droog, alle huidtypen
Effect
Hydratatie

Het merk Dove brengt hoogwaardige producten voor lichaamsverzorging op de markt die zorgen voor een perfecte voeding en hydratatie van de huid. Het eerste Dove-product werd in Amerika geïntroduceerd in 1957. De zeep bestond voor een kwart uit hydraterende crème en was een echte revolutie in de huidverzorging. Het bood een uniek alternatief voor gewone zeep die de huid uitdroogde.

Dove biedt nu een compleet assortiment deodorantproducten, antitranspiranten, zeep, producten voor de intieme hygiëne, douche-, bad- en lichaamsverzorgingsproducten. De producten van Dove worden verkocht in meer dan 75 landen over de hele wereld. Het merkt gebruikt vele innovatieve gepatenteerde technologieën.

Dove blijft haar boodschap over de juiste voeding en hydratatie van de huid overbrengen. De missie van Dove is het ontwikkelen van producten van hoge kwaliteit voor perfecte lichaams- en haarverzorging en om alle vrouwen te helpen hun schoonheidspotentieel te realiseren. De wens van Dove is dat elke vrouw zich aantrekkelijker voelt.