DoveAcai Oil Doucheschuim

Dove Acai Oil Doucheschuim
Dove Acai Oil Doucheschuim
200 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: DOV02121

De douchecrème Dove Acai Oil zal de huid van je lichaam verwennen en geeft hem bij het wassen de benodigde hydratatie en voeding.

Kenmerken:

  • reinigt zacht de huid en verwijdert vuil
  • zorgt voor een precieze en snelle scheerbeurt
  • de huid is fluweelzacht en glad

Hoe te gebruiken:
Breng een optimale hoeveelheid van het preparaat aan op de huid, verdeel het gelijkmatig en creëer zacht schuim. Breng aan bij douchen of baden. Breng aan op de huid van het hele lichaam en spoel vervolgens af met warm water.

Kenmerken

Consistentie
schuim
Huidtype
alle huidtypen

Het merk Dove brengt hoogwaardige producten voor lichaamsverzorging op de markt die zorgen voor een perfecte voeding en hydratatie van de huid. Het eerste Dove-product werd in Amerika geïntroduceerd in 1957. De zeep bestond voor een kwart uit hydraterende crème en was een echte revolutie in de huidverzorging. Het bood een uniek alternatief voor gewone zeep die de huid uitdroogde.

Dove biedt nu een compleet assortiment deodorantproducten, antitranspiranten, zeep, producten voor de intieme hygiëne, douche-, bad- en lichaamsverzorgingsproducten. De producten van Dove worden verkocht in meer dan 75 landen over de hele wereld. Het merkt gebruikt vele innovatieve gepatenteerde technologieën.

Dove blijft haar boodschap over de juiste voeding en hydratatie van de huid overbrengen. De missie van Dove is het ontwikkelen van producten van hoge kwaliteit voor perfecte lichaams- en haarverzorging en om alle vrouwen te helpen hun schoonheidspotentieel te realiseren. De wens van Dove is dat elke vrouw zich aantrekkelijker voelt.