Dolce & Gabbana Velvet Mimosa Bloom

Eau de Parfum voor Vrouwen 150 ml

Dolce & Gabbana Velvet Mimosa Bloom Eau de Parfum voor Vrouwen  150 ml
150 ml

Code: DOG3264 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Dolce & Gabbana Velvet Mimosa Bloom
150 ml

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van het parfum Dolce & Gabbana Velvet Mimosa Bloom

Dolce & Gabbana Velvet Mimosa Bloom Eau de Parfum is een onweerstaanbare geur met een unieke geur die je de hele dag begeleid.

  • bloemige geur
  • voor de optimistische vrouw
  • voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Samenstelling
Bergamot, Mandarijn-Sinaasappel Aroma, Mimosa, Narcis, Neroli, Viooltjesblad
Geursoort
bloemig

Over het merk Dolce & Gabbana

Dolce&Gabbana – in de wereld van de mode bestaan slechts enkele merken die zelfs bekend zijn bij degenen die zich niet bijzonder voor mode interesseren. Daartoe behoren ook Dolce&Gabbana, het bekende Italiaanse merk dat behalve kleding, tassen of schoenen ook een van de belangrijkste accessoires aanbiedt, namelijk parfums. De parfums van Dolce&Gabbana zijn niet bang om enigszins excentriek en in het centrum van de belangstelling te staan. Ze weerspiegelen de Italiaanse natuur – spontaan, hartstochtelijk, zelfverzekerd en enigszins mysterieus.

De talentvolle ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben van hun achternamen een handelsmerk gemaakt en brachten een van de meest bijzondere modelijnen met een unieke stijl en onweerstaanbare swing op de markt. Dolce&Gabbana representeren een authentieke en onconventionele luxe. Deze sterke identiteit ontwikkelde zich decennia lang en werd vanaf de oprichting in 1985 steeds verfijnder. De bijzondere creativiteit van de oprichters vond uitdrukking in het merk en in de gehele merkstrategie en maakte dat het zijn huidige sterke positie kon verkrijgen.

Beoordeling Dolce & Gabbana Velvet Mimosa Bloom

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!