Dolce & Gabbana The Only One Eau de Parfum voor Vrouwen

Dolce & Gabbana The Only One Eau de Parfum voor Vrouwen
Dolce & Gabbana The Only One Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
128,00

Je bespaart 23%
100 ml
98,00

Code: DOG06350 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 17-5-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 15-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Dolce & Gabbana The Only One
Samenstelling

Word “de enige echte“ met de eau de parfum Dolce & Gabbana The Only One die de essentie van elegantie en verfijnde vrouwelijkheid weerspiegelt.

  • verfijnde bloemige compositie
  • de sensuele en fatale vrouwen
  • voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden

Geursamenstelling
De topnoten betoveren je met de unieke combinatie van frisse bergamot en poederachtige viooltjes die zich vervolgens mengt met de koude geur van iris en het zoete aroma van gebrande koffiebonen. Deze uitzonderlijke samenstelling eindigt met verleidelijke tonen van patchoeli met zachte vanille, waardoor de geur je schoonheid onderstreept, zelfs tijdens avondgelegenheden.

Het verhaal van de geur
Eau de parfum The Only One van Dolce & Gabbana, geïntroduceerd in de zomer 2018, is een moderne variant van de cultusgeur The One uit 2006. Het gezicht van dit parfum is de charismatische actrice Emilia Clarke.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Viooltje , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Iris, Koffie
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Patchuli
Geursoort
bloemig

Over het merk Dolce & Gabbana

Dolce&Gabbana – in de wereld van de mode bestaan slechts enkele merken die zelfs bekend zijn bij degenen die zich niet bijzonder voor mode interesseren. Daartoe behoren ook Dolce&Gabbana, het bekende Italiaanse merk dat behalve kleding, tassen of schoenen ook een van de belangrijkste accessoires aanbiedt, namelijk parfums. De parfums van Dolce&Gabbana zijn niet bang om enigszins excentriek en in het centrum van de belangstelling te staan. Ze weerspiegelen de Italiaanse natuur – spontaan, hartstochtelijk, zelfverzekerd en enigszins mysterieus.

De talentvolle ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben van hun achternamen een handelsmerk gemaakt en brachten een van de meest bijzondere modelijnen met een unieke stijl en onweerstaanbare swing op de markt. Dolce&Gabbana representeren een authentieke en onconventionele luxe. Deze sterke identiteit ontwikkelde zich decennia lang en werd vanaf de oprichting in 1985 steeds verfijnder. De bijzondere creativiteit van de oprichters vond uitdrukking in het merk en in de gehele merkstrategie en maakte dat het zijn huidige sterke positie kon verkrijgen.

Review Dolce & Gabbana The Only One