Dolce & Gabbana The One for Men IntenseEau de Parfum voor Mannen

Dolce & Gabbana The One for Men Intense Eau de Parfum voor Mannen
Dolce & Gabbana The One for Men Intense Eau de Parfum voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
109,00

Je bespaart 31%
100 ml
74,90

Code: DOG08607 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 9-12-2020
Persoonlijk ophalen
dinsdag 8-12-2020
UPS Air Mail
vrijdag 4-12-2020

Beschrijving van het parfum Dolce & Gabbana The One for Men Intense
Samenstelling

Heb op je omgeving dezelfde magnetische aantrekkingskracht als de eau de parfum voor mannen Dolce & Gabbana The One for Men Intense. Die weerspiegelt een stoutmoedige geurcombinatie van extreme tegengestelde en benadrukt je natuurlijke mannelijkheid.

  • aantrekkelijke, oosters-houtachtige geur
  • dieper en intenser vervolg op de geur Dolce & Gabbana The One for Men
  • op de markt gebracht in het jaar 2020

Samenstelling van de geur
De combinatie van de zoetige, houtachtige geur van cipres met de licht citrusachtige, zacht kruidige neroli trekt als eerste je aandacht. Na een tijdje wordt de geur doortrokken van een subtiele, verwarmende vlaag van kasjmierhout. Zodra de lichtheid van de topnoten een beetje plaats maakt, treden in perfect contrast hiermee de rokerige tonen van zwart leder op de voorgrond die je tot het einde gezelschap houden.

Verhaal van de geur
Intens mannelijk en toch volledig authentiek en fascinerend – dat is de geur Dolce & Gabbana The One for Men Intense. De geurcompositie steunt op het indrukwekkende samenspel van neroli en leder, die elkaar perfect aanvullen hoewel ze tegengestelden zijn.

De geur is doortrokken van een vleugje geheimzinnigheid, wat wordt benadrukt door de zwarte flacon. Zwart is de typische kleur van dit merk en is een belichaming van elegantie, sensualiteit en traditie. De geometrie en zuivere lijnen blijven trouw aan de oorspronkelijke The One for Men en de zwarte details suggereren het karakter van deze intense, mannelijke geur nog voordat je hem geroken hebt.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Neroli , Cipres
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Koriander, Kasjmier Hout
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Leer, Vanille
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig

Over het merk Dolce & Gabbana

Dolce&Gabbana – in de wereld van de mode bestaan slechts enkele merken die zelfs bekend zijn bij degenen die zich niet bijzonder voor mode interesseren. Daartoe behoren ook Dolce&Gabbana, het bekende Italiaanse merk dat behalve kleding, tassen of schoenen ook een van de belangrijkste accessoires aanbiedt, namelijk parfums. De parfums van Dolce&Gabbana zijn niet bang om enigszins excentriek en in het centrum van de belangstelling te staan. Ze weerspiegelen de Italiaanse natuur – spontaan, hartstochtelijk, zelfverzekerd en enigszins mysterieus.

De talentvolle ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben van hun achternamen een handelsmerk gemaakt en brachten een van de meest bijzondere modelijnen met een unieke stijl en onweerstaanbare swing op de markt. Dolce&Gabbana representeren een authentieke en onconventionele luxe. Deze sterke identiteit ontwikkelde zich decennia lang en werd vanaf de oprichting in 1985 steeds verfijnder. De bijzondere creativiteit van de oprichters vond uitdrukking in het merk en in de gehele merkstrategie en maakte dat het zijn huidige sterke positie kon verkrijgen.

Review Dolce & Gabbana The One for Men Intense