Dolce & Gabbana The One for Meneau de toilette voor Mannen

Dolce & Gabbana The One for Men eau de toilette voor Mannen
Dolce & Gabbana The One for Men eau de toilette voor Mannen
Gratis verzending
95,00

Je bespaart 21%
100 ml
74,90

Code: DOG0096 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 25-2-2020
UPS Air Mail
dinsdag 25-2-2020
  • Beschrijving van het parfum
  • Over het merk
  • Review

Beschrijving van het parfum Dolce & Gabbana The One for Men
Samenstelling

Elegantie, sensualiteit en tijdloosheid vormen een perfecte beschrijving van de essentie van de eau de toilette Dolce & Gabbana The One For Men. Maar er worden ook nog andere karakteristieken van de Dolce & Gabbana-man weerspiegeld, zoals charisma, verleidelijkheid en gesofisticeerdheid. Het subtiele evenwicht tussen tabaknoten en kruiden maakt van deze mannengeur iets unieks.

  • klassieke en hedendaags moderne, tijdloze geur
  • de vrouwelijke tegenhanger is de geur Dolce & Gabbana The One
  • geometrische flacon met zuivere lijnen

Samenstelling van de geur
De opening van de geurcompositie behoort toe aan noten van pompelmoes, koriander en basilicum. Het hart laat zich voeren op de verwarmende noten van kardemom en gember. Zijn authentieke mannelijkheid haalt de eau de toilette uit het trio van tabak, amber en cederhout.

Het verhaal van de geur
Het verfijnde, klassieke ontwerp dankt de geur Dolce & Gabbana The One For Men aan het massieve glas en de zuivere lijnen van de flacon. Die is versierd met een zilveren hals en een gesofisticeerde, rechthoekige dop van gepolijst bruin metaal. De verhoudingen van de geur doen denken aan een op maat gesneden pak uit het modehuis Dolce & Gabbana, en is ook een symbolische voorstelling van de hedendaagse luxe van het merk.

Samenstelling

Topnoten
Koriander, Basillicum , Grapefruit
Hartnoten
Kardemom, Gember , Sinaasappelbloesem
Basisnoten
Cederhout, Tabak , Amber
Geursoort
oriëntaalse, specerijen

Over het merk Dolce & Gabbana

Dolce&Gabbana – in de wereld van de mode bestaan slechts enkele merken die zelfs bekend zijn bij degenen die zich niet bijzonder voor mode interesseren. Daartoe behoren ook Dolce&Gabbana, het bekende Italiaanse merk dat behalve kleding, tassen of schoenen ook een van de belangrijkste accessoires aanbiedt, namelijk parfums. De parfums van Dolce&Gabbana zijn niet bang om enigszins excentriek en in het centrum van de belangstelling te staan. Ze weerspiegelen de Italiaanse natuur – spontaan, hartstochtelijk, zelfverzekerd en enigszins mysterieus.

De talentvolle ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben van hun achternamen een handelsmerk gemaakt en brachten een van de meest bijzondere modelijnen met een unieke stijl en onweerstaanbare swing op de markt. Dolce&Gabbana representeren een authentieke en onconventionele luxe. Deze sterke identiteit ontwikkelde zich decennia lang en werd vanaf de oprichting in 1985 steeds verfijnder. De bijzondere creativiteit van de oprichters vond uitdrukking in het merk en in de gehele merkstrategie en maakte dat het zijn huidige sterke positie kon verkrijgen.

Review Dolce & Gabbana The One for Men