Dolce & Gabbana The Foundation The Primer

Make-up Base SPF 30

Dolce & Gabbana The Foundation The Primer Make-up Base SPF 30
Dolce & Gabbana The Foundation The Primer Make-up Base SPF 30
Dolce & Gabbana The Foundation The Primer Make-up Base SPF 30
Uitverkoop
30 ml
40,13

Code: DOG3212 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 23-10-2018
Dolce & Gabbana The Foundation The Primer
30 ml | 40,13

Beschrijving van de cosmetica Dolce & Gabbana The Foundation The Primer

De foundation Dolce & Gabbana The Foundation The Primer reinigt perfect de huid, bereidt hem voor op het aanbrengen van make-up en zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten..

Kenmerken:

  • bereid de huid perfect voor op het aanbrengen van make-up
  • verhoogt de weerstand van de make-up
  • verheldert

Hoe te gebruiken:
Breng een kleine hoeveelheid preparaat aan op het hele gezicht of op de afzonderlijke delen na het gebruik van de dagcrème. Wrijf gelijkmatig en grondig uit. Breng vervolgens make-up aan.

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Dolce & Gabbana

Dolce&Gabbana – in de wereld van de mode bestaan slechts enkele merken die zelfs bekend zijn bij degenen die zich niet bijzonder voor mode interesseren. Daartoe behoren ook Dolce&Gabbana, het bekende Italiaanse merk dat behalve kleding, tassen of schoenen ook een van de belangrijkste accessoires aanbiedt, namelijk parfums. De parfums van Dolce&Gabbana zijn niet bang om enigszins excentriek en in het centrum van de belangstelling te staan. Ze weerspiegelen de Italiaanse natuur – spontaan, hartstochtelijk, zelfverzekerd en enigszins mysterieus.

De talentvolle ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben van hun achternamen een handelsmerk gemaakt en brachten een van de meest bijzondere modelijnen met een unieke stijl en onweerstaanbare swing op de markt. Dolce&Gabbana representeren een authentieke en onconventionele luxe. Deze sterke identiteit ontwikkelde zich decennia lang en werd vanaf de oprichting in 1985 steeds verfijnder. De bijzondere creativiteit van de oprichters vond uitdrukking in het merk en in de gehele merkstrategie en maakte dat het zijn huidige sterke positie kon verkrijgen.