Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso Douchegel voor Mannen

Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso Douchegel  voor Mannen
Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso Douchegel  voor Mannen
200 ml

Code: DOG2207 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso
Samenstelling

Verander je dagelijkse bad of douche in een speciale ervaring waarop je je elke dag opnieuw verheugt. Het doucheproduct Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso laat je huid heerlijk ruiken en is een streling voor de zintuigen.

Kenmerken:

  • reinigt de huid en verwijdert vuil
  • geeft de huid een comfortabel gevoel terug
  • is samen met de geur een perfect geschenk

Samenstelling

Consistentie
gel

Over het merk Dolce & Gabbana

Dolce&Gabbana – in de wereld van de mode bestaan slechts enkele merken die zelfs bekend zijn bij degenen die zich niet bijzonder voor mode interesseren. Daartoe behoren ook Dolce&Gabbana, het bekende Italiaanse merk dat behalve kleding, tassen of schoenen ook een van de belangrijkste accessoires aanbiedt, namelijk parfums. De parfums van Dolce&Gabbana zijn niet bang om enigszins excentriek en in het centrum van de belangstelling te staan. Ze weerspiegelen de Italiaanse natuur – spontaan, hartstochtelijk, zelfverzekerd en enigszins mysterieus.

De talentvolle ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben van hun achternamen een handelsmerk gemaakt en brachten een van de meest bijzondere modelijnen met een unieke stijl en onweerstaanbare swing op de markt. Dolce&Gabbana representeren een authentieke en onconventionele luxe. Deze sterke identiteit ontwikkelde zich decennia lang en werd vanaf de oprichting in 1985 steeds verfijnder. De bijzondere creativiteit van de oprichters vond uitdrukking in het merk en in de gehele merkstrategie en maakte dat het zijn huidige sterke positie kon verkrijgen.

Review Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso