Dolce & Gabbana Pour FemmeEau de Parfum voor Vrouwen

Dolce & Gabbana Pour Femme Eau de Parfum voor Vrouwen
Dolce & Gabbana Pour Femme Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
124,00

Je bespaart 29%
100 ml
88,10

Code: DOG0330 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 27-2-2020
UPS Air Mail
morgen al woensdag 26-2-2020
  • Beschrijving van het parfum
  • Over het merk
  • Review

Beschrijving van het parfum Dolce & Gabbana Pour Femme
Samenstelling

Laat de essentie van de passionele, sensuele en zorgzame Dolce & Gabbana-vrouw in je tot uiting komen. Deze eigenschappen worden verenigd in de eau de parfum voor vrouwen Dolce & Gabbana Pour Femme die afkomstig is uit het Middellandse Zeegebied, en het is precies in dit epicentrum van harmonie en contrasten dat de geur werd wedergeboren.

  • de geur is een volmaakte belichaming van vrouwelijkheid
  • voor de vrouw die zich bewust is van haar kracht en instincten
  • de mannelijke tegenhanger van de geur is Dolce & Gabbana Pour Homme

Samenstelling van de geur
De topnoten van de geurcompositie worden beheerst door kalmerende neroli begeleid door sappige frambozen en licht zurige groene mandarijn. De fluwelen noten van jasmijn dringen daarna door in het hart en ontmoeten er de pikant-zoete akkoorden van oranjebloesem. De vanille in de basisnoten van de geur wordt opgepept door zoete marshmallow en het geheel wordt onderstreept door heliotroop en sandelhout.

Het verhaal van de geur
De zuiverste vorm van vrouwelijkheid in de vorm van de geur Dolce & Gabbana Pour Femme schuilt in de flacon, die de essentie van de geur perfect onderstreept. De flacon is een klein meesterwerk en een belichaming van luxe. Hij wordt gekenmerkt door zuiverheid, compactheid en precieze hoeken die elegantie in de meest absolute vorm uitdrukken. Het lichaam van de flacon bloeit in het dopje open in een karmijnrode kleur met gouden basis.

Samenstelling

Topnoten
Neroli , Mandarijn , Framboos
Hartnoten
Jasmijn , Sinaasappelboom bloesem
Basisnoten
Vanille , Heliotroop , Marshmellow , Sandelhout
Geursoort
bloemig

Over het merk Dolce & Gabbana

Dolce&Gabbana – in de wereld van de mode bestaan slechts enkele merken die zelfs bekend zijn bij degenen die zich niet bijzonder voor mode interesseren. Daartoe behoren ook Dolce&Gabbana, het bekende Italiaanse merk dat behalve kleding, tassen of schoenen ook een van de belangrijkste accessoires aanbiedt, namelijk parfums. De parfums van Dolce&Gabbana zijn niet bang om enigszins excentriek en in het centrum van de belangstelling te staan. Ze weerspiegelen de Italiaanse natuur – spontaan, hartstochtelijk, zelfverzekerd en enigszins mysterieus.

De talentvolle ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben van hun achternamen een handelsmerk gemaakt en brachten een van de meest bijzondere modelijnen met een unieke stijl en onweerstaanbare swing op de markt. Dolce&Gabbana representeren een authentieke en onconventionele luxe. Deze sterke identiteit ontwikkelde zich decennia lang en werd vanaf de oprichting in 1985 steeds verfijnder. De bijzondere creativiteit van de oprichters vond uitdrukking in het merk en in de gehele merkstrategie en maakte dat het zijn huidige sterke positie kon verkrijgen.

Review Dolce & Gabbana Pour Femme