Dolce & Gabbana Light Blue Gift SetIII. voor Vrouwen

Dolce & Gabbana Light Blue Gift Set  III. voor Vrouwen
Dolce & Gabbana Light Blue Gift Set  III. voor Vrouwen

Code: DOG08411 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Eau de Toilette 25 ml + Bodylotion 50 ml

Beschrijving Dolce & Gabbana Light Blue
Samenstelling

Versterk de intensiteit van je favoriete geur. De parfumset voor vrouwen Dolce & Gabbana Light Blue bevat behalve de geur zelf ook verzorgende producten die je zintuigelijke ervaring nog verlengen.

Kenmerken:

  • de set bevat een geur en cosmetische accessoires uit dezelfde collectie
  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur
  • de set bekoort al op het eerste zicht met de prachtige verpakking
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik
  • cadeautip die gegarandeerd plezier doet

Inhoud van de set:

  • Eau de Toilette 25 ml
  • Bodylotion 50 ml

Samenstelling

Geursoort
fruitig, bloemig
Set variant
Gift Set

Over het merk Dolce & Gabbana

Dolce&Gabbana – in de wereld van de mode bestaan slechts enkele merken die zelfs bekend zijn bij degenen die zich niet bijzonder voor mode interesseren. Daartoe behoren ook Dolce&Gabbana, het bekende Italiaanse merk dat behalve kleding, tassen of schoenen ook een van de belangrijkste accessoires aanbiedt, namelijk parfums. De parfums van Dolce&Gabbana zijn niet bang om enigszins excentriek en in het centrum van de belangstelling te staan. Ze weerspiegelen de Italiaanse natuur – spontaan, hartstochtelijk, zelfverzekerd en enigszins mysterieus.

De talentvolle ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben van hun achternamen een handelsmerk gemaakt en brachten een van de meest bijzondere modelijnen met een unieke stijl en onweerstaanbare swing op de markt. Dolce&Gabbana representeren een authentieke en onconventionele luxe. Deze sterke identiteit ontwikkelde zich decennia lang en werd vanaf de oprichting in 1985 steeds verfijnder. De bijzondere creativiteit van de oprichters vond uitdrukking in het merk en in de gehele merkstrategie en maakte dat het zijn huidige sterke positie kon verkrijgen.

Review Dolce & Gabbana Light Blue