Dolce & Gabbana Light Blue

Bodycrème voor Vrouwen 200 ml

Dolce & Gabbana Light Blue Bodycrème voor Vrouwen  200 ml
Dolce & Gabbana Light Blue Bodycrème voor Vrouwen  200 ml
Dolce & Gabbana Light Blue Bodycrème voor Vrouwen  200 ml
Bodycrème voor Vrouwen 200 ml
28,00

Code: DOG0065 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 18-12-2018
Dolce & Gabbana Light Blue
Bodycrème voor Vrouwen 200 ml | 28,00

Beschrijving van het parfum Dolce & Gabbana Light Blue

De geparfumeerde body-crème Dolce & Gabbana Light Blue Light Blue wordt een integraal onderdeel van je dagelijkse huidverzorging. Hydrateert perfect, voedt en geeft een onweerstaanbare geur van het parfum uit dezelfde lijn.

Over het merk Dolce & Gabbana

Dolce&Gabbana – in de wereld van de mode bestaan slechts enkele merken die zelfs bekend zijn bij degenen die zich niet bijzonder voor mode interesseren. Daartoe behoren ook Dolce&Gabbana, het bekende Italiaanse merk dat behalve kleding, tassen of schoenen ook een van de belangrijkste accessoires aanbiedt, namelijk parfums. De parfums van Dolce&Gabbana zijn niet bang om enigszins excentriek en in het centrum van de belangstelling te staan. Ze weerspiegelen de Italiaanse natuur – spontaan, hartstochtelijk, zelfverzekerd en enigszins mysterieus.

De talentvolle ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben van hun achternamen een handelsmerk gemaakt en brachten een van de meest bijzondere modelijnen met een unieke stijl en onweerstaanbare swing op de markt. Dolce&Gabbana representeren een authentieke en onconventionele luxe. Deze sterke identiteit ontwikkelde zich decennia lang en werd vanaf de oprichting in 1985 steeds verfijnder. De bijzondere creativiteit van de oprichters vond uitdrukking in het merk en in de gehele merkstrategie en maakte dat het zijn huidige sterke positie kon verkrijgen.

Beoordeling Dolce & Gabbana Light Blue

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!