Dolce & GabbanaDolce Shine Eau de Parfum voor Vrouwen

Dolce & Gabbana Dolce Shine Eau de Parfum voor Vrouwen
Dolce & Gabbana Dolce Shine Eau de Parfum voor Vrouwen
Uitverkoop
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
104,00

Je bespaart 33%
75 ml
69,10

Op voorraad | Code: DOG08415
1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
vrijdag 10-12-2021

Het gevoel van de eerste lentezon die je gezicht na een lange winter verwarmt - dat is wat de stralende eau de parfum voor vrouwen Dolce & Gabbana Dolce Shine in zich draagt. Deze verblindende geur tovert een glimlach op elk gezicht en klaart niet alleen jouw dag op, maar ook die van iedereen die zich in jouw nabijheid bevindt.

  • fruitig-bloemige geur, perfect voor zonnige dagen
  • weerspiegelt de befaamde Italiaanse levenslust
  • op de markt gebracht in 2020

Samenstelling van de geur
Als eerste word je betoverd door de combinatie van de frisse, licht zure grapefruit, sappige, zoete mango en kweepeer. Een tijdje later ontvouwt zich de bedwelmende geur van jasmijn en oranjebloesem met een snufje zout. De combinatie van houtachtige tonen met de zuivere, zoete geur van sandelhout en muskus zorgt voor een subtiele, sensuele finish.

Verhaal van de geur
De geur Dolce & Gabbana Dolce Shine voert je naar de zonovergoten tuinen aan de Amalfikust in Italië die de inspiratie vormden voor deze vreugdevolle, frisse eau de parfum. De geur belichaamt een jonge, glimlachende meid die ieders dag een stuk vrolijker maakt alleen al door aanwezig te zijn.

De zonnige, lichtgele kleur van de flacon vervolledigt het karakter van de geur en de naam “Shine” in een stralend paarse kleur geeft de geur een portie positieve energie. Ook de zwarte strik op het legendarische dopje van de geurenreeks Dolce ontbreekt niet.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Kweepeer, Mango , Grapefruit
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Sinaasappelbloesem , Jasmijn , Zout
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Muskus , Hout
Geursoort
fruitig, bloemig

Dolce&Gabbana – in de wereld van de mode bestaan slechts enkele merken die zelfs bekend zijn bij degenen die zich niet bijzonder voor mode interesseren. Daartoe behoren ook Dolce&Gabbana, het bekende Italiaanse merk dat behalve kleding, tassen of schoenen ook een van de belangrijkste accessoires aanbiedt, namelijk parfums. De parfums van Dolce&Gabbana zijn niet bang om enigszins excentriek en in het centrum van de belangstelling te staan. Ze weerspiegelen de Italiaanse natuur – spontaan, hartstochtelijk, zelfverzekerd en enigszins mysterieus.

De talentvolle ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben van hun achternamen een handelsmerk gemaakt en brachten een van de meest bijzondere modelijnen met een unieke stijl en onweerstaanbare swing op de markt. Dolce&Gabbana representeren een authentieke en onconventionele luxe. Deze sterke identiteit ontwikkelde zich decennia lang en werd vanaf de oprichting in 1985 steeds verfijnder. De bijzondere creativiteit van de oprichters vond uitdrukking in het merk en in de gehele merkstrategie en maakte dat het zijn huidige sterke positie kon verkrijgen.