Dolce & GabbanaDolce Peony Eau de Parfum voor Vrouwen

Dolce & Gabbana Dolce Peony Eau de Parfum voor Vrouwen
Dolce & Gabbana Dolce Peony Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
104,00

Je bespaart 15%
75 ml
87,76

Op voorraad | Code: DOG07707
1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 9-12-2021
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 7-12-2021

De eau de parfum Dolce & Gabbana Dolce Peony geeft je een onweerstaanbaar aura van vrouwelijkheid en delicate schoonheid. De nostalgische en vrouwelijke compositie zit vol frisheid, sappig fruit, bloemen en de zachtheid van honing. 

  • bloemig-fruitige gourmand geur
  • voor de frêle romantische ziel en positief ingestelde gezelligheidsmens
  • geschikt voor elke dag en elke gelegenheid

Samenstelling van de geur
De geur Dolce Peony opent met sappige noten van nashi-peer in combinatie met frisse bergamot, roze peper en delicieuze cyclaam. In het hart ontvouwt zich een rijk boeket van pioenroos, fresia en Bulgaarse roos, gevolgd door het delicaat verwarmende aroma van mirabel. De houtachtige akkoorden van patchoeli met ambroxaan worden in de basis aangevuld door de zoetheid van honing.

Het verhaal van de geur
Dolce Peony, gelanceerd in 2019, is al de vijfde geur uit de reeks Dolce. Deze eau de parfum is een eerbetoon aan de pioenroos als symbool van positieve energie en werd gecreëerd om vreugde te brengen op zowel zonnige als bewolkte dagen. De auteur van de geur is parfumeur Christophe Raynaud.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Cyclamen , Nashipeer , Bergamot , Roze Peper
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Freesia , Bulgaarse Roos , Pioenroos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Mirabelle Pruim , Patchuli , Ambroxan
Geursoort
fruitig, bloemig

Dolce&Gabbana – in de wereld van de mode bestaan slechts enkele merken die zelfs bekend zijn bij degenen die zich niet bijzonder voor mode interesseren. Daartoe behoren ook Dolce&Gabbana, het bekende Italiaanse merk dat behalve kleding, tassen of schoenen ook een van de belangrijkste accessoires aanbiedt, namelijk parfums. De parfums van Dolce&Gabbana zijn niet bang om enigszins excentriek en in het centrum van de belangstelling te staan. Ze weerspiegelen de Italiaanse natuur – spontaan, hartstochtelijk, zelfverzekerd en enigszins mysterieus.

De talentvolle ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben van hun achternamen een handelsmerk gemaakt en brachten een van de meest bijzondere modelijnen met een unieke stijl en onweerstaanbare swing op de markt. Dolce&Gabbana representeren een authentieke en onconventionele luxe. Deze sterke identiteit ontwikkelde zich decennia lang en werd vanaf de oprichting in 1985 steeds verfijnder. De bijzondere creativiteit van de oprichters vond uitdrukking in het merk en in de gehele merkstrategie en maakte dat het zijn huidige sterke positie kon verkrijgen.