Dolce & Gabbana Dolce GardenEau de Parfum voor Vrouwen

Dolce & Gabbana Dolce Garden Eau de Parfum voor Vrouwen
Dolce & Gabbana Dolce Garden Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
81,00

Je bespaart 16%
50 ml
67,90

Code: DOG4789 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 9-12-2020
Persoonlijk ophalen
dinsdag 8-12-2020
UPS Air Mail
maandag 7-12-2020

Beschrijving van het parfum Dolce & Gabbana Dolce Garden
Samenstelling

Het eau de parfum van Dolce Garden van Dolce & Gabbana voert je ogenblikkelijk mee naar een prachtige, kleurrijke Siciliaanse tuin vol bloeiende bloemen.

  • fruitig-florale geur
  • voor moderne en zelfverzekerde vrouwen
  • geschikt om elke dag te dragen

Samenstelling van de geur
Aanvankelijk vermengen zich de frisse akkoorden van mandarijn, neroli en etherische magnolia die je raken als een zonnestraal in aan de Middellandse Zee. Na een tijdje komen de zoete tonen van de kokosnoot, plumeria en exotische ylang-ylang tot ontwikkeling, waardoor de geurcompositie een vrouwelijke dimensie krijgt en een zonnige aura geeft. De gastronomische basis van sandelhout, vanille en amandelmelk roept het beeld van traditionele Siciliaanse delicatessen op.

Het verhaal van de geur
Dolce Garden is de geur van vrije gedachten en verlangens. De geur werd in het begin van 2018 gepresenteerd en aan de campagne werd meegewerkt door de modefotograaf Victor Demarchelier en het model Chiara Scelsi.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Neroli , Magnolia , Mandarijn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Kokos, Frangipani, Ylang-Ylang
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Amandel Melk , Vanille , Sandelhout
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Dolce & Gabbana

Dolce&Gabbana – in de wereld van de mode bestaan slechts enkele merken die zelfs bekend zijn bij degenen die zich niet bijzonder voor mode interesseren. Daartoe behoren ook Dolce&Gabbana, het bekende Italiaanse merk dat behalve kleding, tassen of schoenen ook een van de belangrijkste accessoires aanbiedt, namelijk parfums. De parfums van Dolce&Gabbana zijn niet bang om enigszins excentriek en in het centrum van de belangstelling te staan. Ze weerspiegelen de Italiaanse natuur – spontaan, hartstochtelijk, zelfverzekerd en enigszins mysterieus.

De talentvolle ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben van hun achternamen een handelsmerk gemaakt en brachten een van de meest bijzondere modelijnen met een unieke stijl en onweerstaanbare swing op de markt. Dolce&Gabbana representeren een authentieke en onconventionele luxe. Deze sterke identiteit ontwikkelde zich decennia lang en werd vanaf de oprichting in 1985 steeds verfijnder. De bijzondere creativiteit van de oprichters vond uitdrukking in het merk en in de gehele merkstrategie en maakte dat het zijn huidige sterke positie kon verkrijgen.

Review Dolce & Gabbana Dolce Garden