DKNYOriginal Women Gift SetX.

DKNY Original Women Gift Set  X.
DKNY Original Women Gift Set  X.
Nieuw
59,30

Op voorraad | Code: DKN05475

DKNY Women Eau de Parfum voor Vrouwen 100 ml + DKNY Women Eau de Parfum voor Vrouwen 30 ml

1
PostNL
maandag 6-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 4-12-2021
UPS Air Mail
vrijdag 3-12-2021

Ben je op zoek naar een ideaal cadeau voor je liefste wederhelft, je zus of je moeder? De parfumset voor vrouwen DKNY Original Women tovert gegarandeerd een glimlach op haar gezicht.

Kenmerken:

  • bevat het gewone formaat van de geur en een miniatuurtje
  • heel geschikt als cadeau
  • doet elke vrouw plezier

Inhoud van de set:

  • DKNY Women Eau de Parfum voor Vrouwen 100 ml
  • DKNY Women Eau de Parfum voor Vrouwen 30 ml

Samenstelling

Geursoort
citrus
Set variant
Gift Set

Modern, zelfzeker, iconisch – zo zou je in drie woorden het merk Donna Karan kunnen beschrijven dat geïnspireerd is op de energie van de New Yorkse grootstad. Gemaakt voor de zelfzekere vrouw die nooit op voorhand weet waar de nieuwe dag haar heen zal leiden. Ontdek de gevarieerde geurenwereld van Donna Karan New York, die gewone, dagelijkse momenten weet om te toveren in uitzonderlijke belevenissen.

Het is niet alleen met mode dat het merk vrouwen over de hele wereld wist te winnen. De geuren van DKNY zijn datgene wat in jou het verlangen oproept om het leven werkelijk voluit te leven. Vandaag wordt de eau de parfum DKNY Be Delicious reeds als iconisch beschouwd – een sappige “appel“ met een frisse, fruitig-bloemige geur die vrouwen van elke leeftijd kan bekoren.

DKNY women is nog een hele reeks betoverende vrouwengeuren. Probeer bijvoorbeeld eens het tedere bloempje DKNY Pure of de eau de parfum DKNY Red Delicious, die opnieuw schuilt in een flacon in de vorm van een appel, maar dit keer met een rode kleur. En omdat vrouwen het fijn vinden dat ook hun mannelijke wederhelft lekker ruikt, kan je ook kiezen uit de collectie van eau de toilettes of eau de colognes voor heren DKNY men.