DKNY Nectar Love Eau de Parfum voor Vrouwen

DKNY Nectar Love Eau de Parfum voor Vrouwen
DKNY Nectar Love Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
97,60

Je bespaart 29%
100 ml
69,60

Code: DKN2055 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum DKNY Nectar Love
Samenstelling

De eau de parfum voor vrouwen DKNY Nectar Love is honingzoet en even genotvol als een eerste liefde. En hij overkomt je even onverwacht en met dezelfde intensiteit.

  • fijnproeverige, bloemig-fruitige geur
  • voor de moderne, romantische vrouw
  • geschikt om overdag te dragen of op een romantisch afspraakje

Samenstelling van de geur
Opwindende noten van mandarijn verenigen zich in de opening van de eau de parfum met sprankelende grapefruit, zoete mandarijn en de bloemen van fresia. In de hartnoten van de geur wordt je betoverd door sensuele meiklokjes, zijdeachtige jasmijn en het uitdagende aroma van mirabel. In een basis van muskus ontvouwt zich geleidelijk aan bijenwas, aangevuld met zoete vanille, neroli en verwarmend cederhout.

Het verhaal van de geur
De eau de parfum DKNY Nectar Love werd in 2017 gelanceerd en het model Vanessa Axente leende haar gezicht aan de geur.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Mandarijn , Grapefruit , Freesia
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lelietje van Dalen , Mirabelle Pruim , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Vanille , Muskus , Neroli , Bijenwas
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk DKNY

Modern, zelfzeker, iconisch – zo zou je in drie woorden het merk Donna Karan kunnen beschrijven dat geïnspireerd is op de energie van de New Yorkse grootstad. Gemaakt voor de zelfzekere vrouw die nooit op voorhand weet waar de nieuwe dag haar heen zal leiden. Ontdek de gevarieerde geurenwereld van Donna Karan New York, die gewone, dagelijkse momenten weet om te toveren in uitzonderlijke belevenissen.

Het is niet alleen met mode dat het merk vrouwen over de hele wereld wist te winnen. De geuren van DKNY zijn datgene wat in jou het verlangen oproept om het leven werkelijk voluit te leven. Vandaag wordt de eau de parfum DKNY Be Delicious reeds als iconisch beschouwd – een sappige “appel“ met een frisse, fruitig-bloemige geur die vrouwen van elke leeftijd kan bekoren.

DKNY women is nog een hele reeks betoverende vrouwengeuren. Probeer bijvoorbeeld eens het tedere bloempje DKNY Pure of de eau de parfum DKNY Red Delicious, die opnieuw schuilt in een flacon in de vorm van een appel, maar dit keer met een rode kleur. En omdat vrouwen het fijn vinden dat ook hun mannelijke wederhelft lekker ruikt, kan je ook kiezen uit de collectie van eau de toilettes of eau de colognes voor heren DKNY men.

Review DKNY Nectar Love