DKNY Be Delicious Men

eau de toilette voor Mannen 30 ml

DKNY Be Delicious Men eau de toilette voor Mannen  30 ml
DKNY Be Delicious Men eau de toilette voor Mannen  30 ml
30 ml

Code: DKN0630 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum DKNY Be Delicious Men

DKNY Be Delicious Men Eau de Toilette is een onweerstaanbare geur met een unieke geur die je de hele dag begeleid.

  • houtachtige geur
  • aromatische geur
  • voor de moderne zelfverzekerde man
  • voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Samenstelling
Appel , Hout Noten , Jasmijn , Jeneverbessen , Koffie , Patchuli , Zee Noten
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Over het merk DKNY

Dior – het onsterfelijke symbool van elegantie, perfectie en luxe. Eén van de exclusiefste Franse merken werd in 1946 gesticht door de beroemde modeontwerper Christian Dior. Tegenwoordig omvat het portfolio van dit merk prestigieuze mode, bontartikelen, modeaccessoires, schoeisel, horloges, parfums en cosmetica.

Christian Dior werd in het begin van de twintigste eeuw in Normandië geboren, in het gezin van een mesthandelaar. Voordat hij in 1957 stierf en één van de meest invloedrijke modeontwerpers ter wereld was, studeerde hij internationale betrekkingen en diplomatie en voorzag hij als galeriehouder in zijn levensonderhoud. Meteen na de oorlog richtte hij zijn eerste modehuis in Parijs op. Hij werd al spoedig beroemd door de revolutie die hij in de dameskleding teweeg bracht (de legendarische "New Look”).

Het merk Dior stapte in 1947 de wereld van de parfums binnen met de geur Miss Dior die naar Christians zuster Catherine genoemd was. Tegenwoordig omvat het merk meer dan 150 parfums, waar een ongehoord aantal van de beroemdste meesterparfumeurs deel aan hebben genomen.

Via modeshows, huidverzorgingsproducten van topkwaliteit tot aan tijdloze parfums – Christian Dior heeft de wereld der schoonheid verrijkt met vele luxueuze, trendy en altijd moderne artikelen.

Beoordeling DKNY Be Delicious Men

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!