DKNYBe Delicious Holiday Vibes Gift Set

DKNY Be Delicious Holiday Vibes Gift Set
DKNY Be Delicious Holiday Vibes Gift Set
Nieuw
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
71,00

Je bespaart 37%
44,10

Op voorraad | Code: DKN05478

DKNY Be Delicious Eau de Parfum voor Vrouwen 50 ml + DKNY Be Delicious Eau de Parfum voor Vrouwen 7 ml + DKNY Be Delicious Doucheschuim voor Vrouwen 100 ml

1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 10-12-2021

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor vrouwen DKNY Be Delicious Holiday Vibes in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set waarvoor elke vrouw op het eerste gezicht door de knieën gaat.

Kenmerken:

  • heel geschikt als cadeau
  • doet elke vrouw plezier
  • in geschenkverpakking

Inhoud van de set:

  • DKNY Be Delicious Eau de Parfum voor Vrouwen 50 ml
  • DKNY Be Delicious Eau de Parfum voor Vrouwen 7 ml
  • DKNY Be Delicious Doucheschuim voor Vrouwen 100 ml

Samenstelling

Geursoort
fruitig, bloemig
Set variant
Gift Set

Modern, zelfzeker, iconisch – zo zou je in drie woorden het merk Donna Karan kunnen beschrijven dat geïnspireerd is op de energie van de New Yorkse grootstad. Gemaakt voor de zelfzekere vrouw die nooit op voorhand weet waar de nieuwe dag haar heen zal leiden. Ontdek de gevarieerde geurenwereld van Donna Karan New York, die gewone, dagelijkse momenten weet om te toveren in uitzonderlijke belevenissen.

Het is niet alleen met mode dat het merk vrouwen over de hele wereld wist te winnen. De geuren van DKNY zijn datgene wat in jou het verlangen oproept om het leven werkelijk voluit te leven. Vandaag wordt de eau de parfum DKNY Be Delicious reeds als iconisch beschouwd – een sappige “appel“ met een frisse, fruitig-bloemige geur die vrouwen van elke leeftijd kan bekoren.

DKNY women is nog een hele reeks betoverende vrouwengeuren. Probeer bijvoorbeeld eens het tedere bloempje DKNY Pure of de eau de parfum DKNY Red Delicious, die opnieuw schuilt in een flacon in de vorm van een appel, maar dit keer met een rode kleur. En omdat vrouwen het fijn vinden dat ook hun mannelijke wederhelft lekker ruikt, kan je ook kiezen uit de collectie van eau de toilettes of eau de colognes voor heren DKNY men.