DKNY Be Delicious Gift Set(voor Vrouwen )

DKNY Be Delicious Gift Set  (voor Vrouwen )
DKNY Be Delicious Gift Set  (voor Vrouwen )
Uitverkoop
Aanbevolen detailhandelsprijs
45,00

Je bespaart 39%
27,16

Code: DKN0918 | Op voorraad

Be Delicious Eau de Parfum voor Vrouwen 30 ml + DKNY cosmetica tas

1
PostNL
maandag 17-5-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 15-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving DKNY Be Delicious
Samenstelling

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor vrouwen DKNY Be Delicious in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set waarvoor elke vrouw op het eerste gezicht door de knieën gaat.

Kenmerken:

  • de set bekoort al op het eerste zicht met de prachtige verpakking
  • een geur geschonken in een set doet dubbel plezier
  • prachtig tasje als geschenk

Inhoud van de set:

  • Be Delicious Eau de Parfum voor Vrouwen 30 ml
  • DKNY cosmetica tas

Samenstelling

Geursoort
fruitig, bloemig
Set variant
Gift Set

Over het merk DKNY

Modern, zelfzeker, iconisch – zo zou je in drie woorden het merk Donna Karan kunnen beschrijven dat geïnspireerd is op de energie van de New Yorkse grootstad. Gemaakt voor de zelfzekere vrouw die nooit op voorhand weet waar de nieuwe dag haar heen zal leiden. Ontdek de gevarieerde geurenwereld van Donna Karan New York, die gewone, dagelijkse momenten weet om te toveren in uitzonderlijke belevenissen.

Het is niet alleen met mode dat het merk vrouwen over de hele wereld wist te winnen. De geuren van DKNY zijn datgene wat in jou het verlangen oproept om het leven werkelijk voluit te leven. Vandaag wordt de eau de parfum DKNY Be Delicious reeds als iconisch beschouwd – een sappige “appel“ met een frisse, fruitig-bloemige geur die vrouwen van elke leeftijd kan bekoren.

DKNY women is nog een hele reeks betoverende vrouwengeuren. Probeer bijvoorbeeld eens het tedere bloempje DKNY Pure of de eau de parfum DKNY Red Delicious, die opnieuw schuilt in een flacon in de vorm van een appel, maar dit keer met een rode kleur. En omdat vrouwen het fijn vinden dat ook hun mannelijke wederhelft lekker ruikt, kan je ook kiezen uit de collectie van eau de toilettes of eau de colognes voor heren DKNY men.

Review DKNY Be Delicious